Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için yeni hafta açıklaması geldi! Sıcaklık, sağanak yağış... (9 Eylül 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 9 Eylül Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 30 derece seviyelerine kadar tırmanırken, yeni haftada gün verilerek yeni bir bölgesel sağanak yağış uyarısı da geldi. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 08:31
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa için yeni hafta açıklaması geldi! Sıcaklık, sağanak yağış... (9 Eylül 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı yeni tahmin raporuna göre yeni haftanın ilk gününde termometreler parçalı bulutlu ve güneşli havayla birlikte 30 derece seviyelerinde. Bölgesel sağanak yağış geçişleri için de gün verilerek uyarı geldi. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Yeni haftanın ilk gününe 17 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 22 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte ölçülen hava sıcaklığı 27 derece.

Öğle saatleri sonrası parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte şehir genelinde termometreler 30 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 29 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 26 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 22 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YENİ HAFTA İÇİN SICAKLIK VE YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre şehir genelinde yeni haftanın ilk gününden itibaren hava sıcaklığı 30 derece seviyelerinde seyrederken bölgesel sağanak yağış geçişleri için de gün verilerek uyarı geldi.

SALI parçalı bulutlu ve güneşli 30 derece
ÇARŞAMBA bölgesel sağanak yağışlı 30 derece
PERŞEMBE bölgesel sağanak yağışlı 31 derece
CUMA parçalı bulutlu ve güneşli 32 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (9 EYLÜL 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.