Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için sağanak yağış ve hafta sonu uyarısı! Saat verildi, gün gün açıklandı... (30 Ağustos 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 30 Ağustos Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde termometreler 29 dereceye kadar tırmanırken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünün ardından öğle saatleri sonrası bölgesel olarak sağanak yağış geçişlerinin etkili olması bekleniyor. Öte yandan hafta sonu ve yeni haftada da yağış geçişleri sürerken, sıcaklıklarda birkaç derecelik düşüşler yaşanacak.  İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 10:11
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa için sağanak yağış ve hafta sonu uyarısı! Saat verildi, gün gün açıklandı... (30 Ağustos 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı tahmin raporuna göre şehir genelinde gün içerisinde saat verilerek bölgesel sağanak yağış geçişlerinin etkili olacağı açıklanırken, hafta sonu ve yeni hafta için de flaş yağış uyarıları art arda geldi. İşte 5 günlük Bursa için hava durumu detayları...

Haftanın beşinci gününe 20 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 25 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu gökyüzü ve güneşli gökyüzüyle birlikte ölçülen hava sıcaklığı 27 derece.

Öğle saatleri sonrası çok bulutlu ve bölgesel olarak etkili olan sağanak yağış geçişleriyle birlikte şehir genelinde termometreler 29 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 28 derece olarak ölçülürken bölgesel etkili olan yağış geçişleriyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 25 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 22 derece seviyelerine kadar geriliyor.

5 GÜN BOYUNCA YAĞIŞ GEÇİŞLERİ ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre şehir genelinde bugün bölgesel yağış geçişleri etkili olmaya devam ederken, 5 gün boyunca sağanak yağış gün gün yüzünü gösterecek.

CUMARTESİ sağanak yağışlı 27 derece
PAZAR sağanak yağışlı 29 derece
PAZARTESİ sağanak yağışlı 26 derece
SALI sağanak yağışlı 29 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (30 AĞUSTOS 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.