Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için sağanak yağış uyarısı: Saat verildi, termometreler... (17 Ekim 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 17 Ekim 2024 Perşembe günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan bölgesel sağanak yağış geçişleri akşam saatlerine kadar devam ederken gece saatlerinde ise rüzgar yüzünü göstermeye başlıyor. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 10:15
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa için sağanak yağış uyarısı: Saat verildi, termometreler... (17 Ekim 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı tahmin raporunda bugün için saat verilerek bölgesel sağanak yağış geçişleriyle ilgili uyarı gelirken, termotreler ise hafta sonuna kadar 20 derecenin altında seyredecek. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın dördüncü iş gününe 10 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde bölgesel sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzü etkili oluyor.

Öğle saatlerine doğru şehir genelinde bölgesel sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 12 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde ölçülen hava sıcaklığı 15 derece seviyelerinde seyrederken, bölgesel sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzü şehre hakim oluyor.

Öğle saatleri sonrası bölgesel sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte şehir genelinde termometreler 18 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 15 derece olarak ölçülürken bölgesel sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de rüzgarlı ve çok bulutlu birlikte termometreler 12 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de rüzgarlı ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 10 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YAĞIŞLA BİRLİKTE SICAKLIK DÜŞÜYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre şehir genelinde bölgesel sağanak yağışla birlikte termometreler 20 derecenin altında seyrederken yarından itibaren ise yağış beklenmiyor.

CUMA parçalı bulutlu ve güneşli 17 derece
CUMARTESİ parçalı bulutlu ve güneşli 17 derece
PAZAR çok bulutlu 20 derece
PAZARTESİ parçalı bulutlu ve güneşli 17 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (17 EKİM 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.