Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için sağanak yağış uyarısı! Saat ve gün verildi, sıcaklık... (26 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 26 Temmuz Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde akşam saatlerine kadar bölgesel olarak etkili olan sağanak yağış geçişleri etkili olurken, termometreler ise en yüksek 27 dereceyi ölçüyor. Öte yandan yağış geçişleri yarın da devam ederken pazar gününden itibaren sıcaklık yeniden yükselişe geçecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 10:10
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa için sağanak yağış uyarısı! Saat ve gün verildi, sıcaklık... (26 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı yeni tahmin raporunda bugün için saat verilerek sağanak yağış geçişleriyle ilgili uyarı gelirken, yarın için de yağış açıklaması yapıldı. Pazar gününden itibaren bunaltıcı sıcaklık ise geri dönecek. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın son iş gününe 20 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde bölgesel yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru bölgesel yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 22 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde bölgesel yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte ölçülen hava sıcaklığı 24 derece.

Öğle saatleri sonrası bölgesel yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte şehir genelinde termometreler 26 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 27 derece olarak ölçülürken bölgesel yağışlı, çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 25 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 22 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YARIN DA YAĞIŞLI, PAZAR TERMOMETRELER YÜKSELİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde bugün için bölgesel yağış geçişleri etkili olsa da sıcaklık yüksek seviyelerde. Hafta sonuna kadar 5 dereceye yaklaşan düşüşle birlikte bölgesel yağış geçişleri cuma ve cumartesi etkili olacak.

CUMARTESİ bölgesel sağanak yağışlı 29 derece
PAZAR az bulutlu ve güneşli 34 derece
PAZARTESİ bunaltıcı sıcaklık 35 derece
SALI az bulutlu ve güneşli 34 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (26 TEMMUZ 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.