Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için hem sıcaklık hem yağış uyarısı! Saat verildi... (14 Haziran 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 14 Haziran 2024 Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde öğle saatlerine kadar termometreler 39 dereceye kadar yükselirken parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü sonrasında yer yer sağanak yağış geçişleri etkili olmaya başlıyor. Yağış geçişleri akşam saatlerine kadar devam ederken yarın ise yağışın etkisiyle birlikte termometrelerde 10 derece üzerinde bir düşüş bekleniyor. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2024 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2024 09:25
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa için hem sıcaklık hem yağış uyarısı! Saat verildi... (14 Haziran 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı yeni tahmin raporuna bugün için 40 derecelik sıcaklık açıklaması yapılsa da saat verilerek sağanak yağış uyarısı yapıldı. Bunaltıcı sıcaklıklar bayramda etkisini kaybedecek. İşte detaylar...

Haftanın son iş gününe 23 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da parçalı bulutlu gökyüzü ile birlikte termometreler 33 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde rüzgarlı ve parçalı bultulu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 36 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası bunaltıcı sıcaklıklıkla birlikte bölgesel sağanak yağış geçişleri etkili olmaya başlıyor. Hava sıcaklığı 39 derece seviyelerinde ölçülürken yağışla birlikte daha bunaltıcı bir hava etkili oluyor.

Akşam saatlerine doğru da yağış geçişleri devam ederken termometreler 32 derece olarak ölçülen sıcaklıkla birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde yağış geçişleriyle birlikte termometreler 26 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 22 derece seviyelerine kadar geriliyor.

SICAKLIK DÜŞÜYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde termometreler bugün akşam saatleriyle itibariyle etkili olacak yağışın ardından düşüşe geçerken bayram arefesinde ve bayramda termometreler 30 derece üzerine seyredecek.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

CUMARTESİ gökgürültülü sağanak yağışlı 29 derece
PAZAR az bulutlu ve güneşli 33 derece
PAZARTESİ bunalıcı sıcak 35 derece
SALI bunalıcı sıcak 35 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (14 HAZİRAN 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.