Hava Durumu

Meteoroloji’den Bursa için hafta sonu açıklaması: Sıcaklık yükseliyor… (3 Şubat 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 3 Şubat 2024 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü hakim olurken en yüksek sıcaklık ise 10 derece olarak ölçülüyor. Öte yandan termometreler yarından itibaren yeni hafta boyunca yükselişte olacak. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2024 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2024 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
Meteoroloji’den Bursa için hafta sonu açıklaması: Sıcaklık yükseliyor… (3 Şubat 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji’nin Bursa için hazırladığı yeni tahmin raporuna göre şehir genelinde gün verilerek soğuk havanın yerini yükselişlere bırakacağı belirtilirken hem hafta sonu hem de yeni hafta uyarıları geldi. İşte detaylar…

Hafta sonunun ilk gününe 3 derecelik soğuk bir havayla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde yer yer hafif yağışlı ve parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 4 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 8 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası 10 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü yüzünü gösteriyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 7 derece olarak ölçülürken az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de açık gökyüzüyle birlikte termometreler 4 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde ise açık gökyüzüyle birlikte termometreler 3 derece seviyelerinde ölçülecek.

TERMOMETRELER YÜKSELİŞTE

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre tüm hafta etkili olan soğuk havanın ardından hafta sonundan itibaren sıcaklıklarda yükselişler beklenirken yemi hafta için yağış tahmini yapılmadı.

Hafta sonunun son gününde (YARIN) sabah saatlerinde termometreler 1 derece olarak ölçülürken gün içerisinde sisli ve parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 13 derece seviyelerinde ölçülecek.

Yeni haftanın ilk iş gününde (PAZARTESİ) termometreler sabah saatlerinde sıcaklık 6 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde sisli ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 17 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Yeni haftanın ikinci iş gününde (SALI) sıcaklık sabah saatlerinde 7 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde sisli ve parçalı bulutlu gökyüzüyle beraber termometreler 17 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın üçüncü iş gününde ise (ÇARŞAMBA) sıcaklık sabah saatlerinde 7 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 22 derece seviyelerinde seyrediyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (3 ŞUBAT 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.