Hava Durumu

Meteoroloji’den Bursa için hafta sonu uyarısı: Önce kuvvetli sağanak sonra sıcaklık… (27 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 27 Temmuz Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde termometreler 30 derece seviyelere kadar tırmansa da özellikle sabah saatlerinden itibaren bölgesel olarak kuvvetli sağanak yağış geçişleri akşam saatlerine kadar yüzünü gösteriyor. Akşam saatlerinde yağış etkisini kaybederken, yarından itibaren termometreler yeniden yükselişe geçerek 34-35 derece seviyelerine kadar tırmanacak. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 09:27
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji’den Bursa için hafta sonu uyarısı: Önce kuvvetli sağanak sonra sıcaklık… (27 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı yeni raporunda hafta sonunun ilk günü (BUGÜN) için saat verilerek sağanak yağış uyarısı yapılırken, yarın ve yeni hafta için ise sıcaklık açıklaması yapıldı. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Hafta sonunun ilk gününe 22 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru bölgesel kuvvetli sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler 23 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde bölgesel yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte ölçülen hava sıcaklığı 26 derece.

Öğle saatleri sonrası bölgesel yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte şehir genelinde termometreler 29 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 28 derece olarak ölçülürken bölgesel yağışlı, çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 26 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YAĞIŞ SONA ERİYOR, SICAKLIK YÜKSELİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde hafta sonunun ilk gününde yağış etkili olurken, Pazar gününden itibaren ise sıcaklık yeniden yükselişe geçecek ve hafta boyu sabit seyrini sürdürecek.

PAZAR rüzgarlı ve güneşli 34 derece

PAZARTESİ az bulutlu ve güneşli 35 derece

SALI parçalı bulutlu ve güneşli 33 derece

ÇARŞAMBA az bulutlu ve güneşli 32 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (27 TEMMUZ 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.