Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için hafta sonu ve yeni hafta uyarısı geldi: Büyük düşüş bekleniyor... (27 Eylül 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 27 Eylül Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 30 derece seviyelerine kadar tırmanırken, hafta sonu için sıcaklık ve yeni hafta için de yağış uyarısı geldi. Öte yandan yeni haftadan itibaren sıcaklıklarda büyük düşüş bekleniyor. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2024 10:02
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa için hafta sonu ve yeni hafta uyarısı geldi: Büyük düşüş bekleniyor... (27 Eylül 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı tahmin raporunda bugün ve hafta sonu için sıcaklık uyarısı gelirken, yeni haftadan itibaren termometrelerde büyük düşüş bekleniyor. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın son iş gününe 15 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde az bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili oluyor.

Öğle saatlerine doğru şehir genelinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 20 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde ölçülen hava sıcaklığı 27 derecelere kadar tırmanırken az bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili oluyor.

Öğle saatleri sonrası az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte şehir genelinde termometreler 30 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 27 derece olarak ölçülürken açık gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de açık gökyüzüyle termometreler 23 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de açık gökyüzüyle birlikte termometreler 22 derece seviyelerine kadar geriliyor.

HAFTA SONU SICAK, YENİ HAFTADA YAĞIŞ VE SOĞUK HAVA

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre şehir genelinde termometreler hafta sonuna kadar 30 derece seviyelerine seyrederken yağış beklenmiyor. 

CUMARTESİ az bulutlu ve güneşli 31 derece
PAZAR pusluparçalı bulutlu ve güneşli 32 derece
PAZARTESİ gökgürültülü sağanak yağışlı 19 derece
SALI gökgürültülü sağanak yağışlı 18 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (27 EYLÜL 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.