Hava Durumu

Meteoroloji Bursa'yı tekrar uyardı: Saat verildi, yine kuvvetli olacak... (5 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 5 Temmuz 2024 Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde dün etkili olan kuvvetli yağış geçişleri bugün de yüzünü gösterecek. Gün içerisinde en yüksek sıcaklığın 28-29 derece ulaşması beklenirken özellikle öğle saatlerinden akşam saatlerine kadar sağanak yağış geçişleri bölgesel olarak etkili olacak. Öte yandan yarından itibaren ise termometreler yeniden yükselişe geçiyor. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 09:48
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji Bursa'yı tekrar uyardı: Saat verildi, yine kuvvetli olacak... (5 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı tahmin raporunda bir kez daha saat verilerek kuvvetli yağış uyarısı yapılırken bugün ve yarın için sıcaklık açıklaması da gün gün duyuruldu. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın son iş gününe 19 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 21 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde bölgesel sağanak yağış geçişli ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 26 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası  bölgesel sağanak yağış geçişli ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 27 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 28 derece olarak ölçülürken bölgesel sağanak yağış geçişli ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 25 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 22 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YAĞIŞ SONA ERİYOR, SICAKLIK YÜKSELİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde dün etkili olan kuvvetli yağış geçişlerinin bugün de etkili olacağı bildirilirken yarından itibaren ise termometreler yeniden yükselişe geçiyor.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

CUMARTESİ çok bulutlu 31 derece
PAZAR parçalı bulutlu ve güneşli 33 derece
PAZARTESİ bunaltıcı sıcaklık 35 derece
SALI bunaltıcı sıcaklık 36 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (5 TEMMUZ 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.