Hava Durumu

Madrigal 10 Eylül'de Bursa Orhangazi'ye geliyor

Orhangazi Belediyesinin düzenlediği, Orhangazi’nin kurtuluşu ’nun 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde Final konser Madrigal Grubu tarafından yapılacak.  Özellikle gençlerin çok beğendiği grup konserini, Orhangazi’nin kurtuluşunun 100. yıl dönümü olan 10 Eylül Cumartesi günü saat 20:00’de Turgut Ünlü Açık Hava Tiyatrosu’nda verecek. Ünlü grubun konseri Orhangazililer tarafından heyecanla bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2022 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2022 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Madrigal 10 Eylül'de Bursa Orhangazi'ye geliyor

Orhangazi Belediyesi 10 Eylül Orhangazi’nin kurtuluşunun 100. yılı münasebetiyle geniş kapsamlı bir kutlama programı hazırladı. 3 Eylül Cumartesi günü Minikler Futbol Turnuvasıyla başlayan yüzüncü yıl kutlama etkinlikleri, 7 Eylül Çarşamba Günü tarihi Fındıklı siperliklerinde yapılan anma Töreniyle ve yerel sanatçılar Mehmet Özgür ve Hakan Durgut ’un Turgut Ünlü Açık Hava Tiyatrosu’nda sunduğu muhteşem konserle devam etti. 8 Eylül Perşembe günü ise aynı yerde Rumeli Ekrem verdiği konserle Orhangazililerle buluştu. Konser serisi bu akşam sahne alacak Orhangazi Belediyesi ve Kent Konseyi Türk Halk Müziği Korosuyla ve farklı organizasyonlarla devam edecek.

HEYECANLA BEKLENEN BÜYÜK KONSER CUMARTESİ AKŞAMI OLACAK

Orhangazi Belediyesinin, Orhangazi’nin kurtuluşu ‘nun 100. yılı münasebetiyle düzenlediği yüzüncü yıl kurtuluş programında büyük gün 10 Eylül Cumartesi günü. 10 Eylül Cumartesi günü saat 20:00’de Turgut Ünlü Açık Hava Tiyatrosu’nda, özellikle gençlerin çok beğendiği Madrigal grup Orhangazililere müzik şöleni sunacak. 10 Eylül’ü heyecanla bekleyen Orhangazililerin, konserden saatler önce Turgut Ünlü Açık Hava Tiyatrosu’nu doldurması bekleniyor. Orhangazililer tarafından büyük ilgiyle karşılanan, Orhangazi’nin kurtuluşu ‘nun 100. yıl etkinlikleri, 11 Eylül Pazar günü yapılacak organizasyonla sona erecek.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, 10 Eylül‘de Madrigal grubun vereceği konserle ilgili yaptığı açıklamada, gençlerimiz, hemşerilerimiz istedi biz de getirdik, diyerek sözlerine “ Orhangazi Belediyesi olarak Orhangazimizin kurtuluşunun 100. yılı münasebetiyle hemşerilerimiz için, Orhangazi‘nin kurtuluşu ‘nun 100. yıldönümünde yakışır bir program hazırladık. Büyük program Cumartesi akşamı. Gençlerimizle, hemşerilerimizle konuştuk, onların fikirlerini aldık ve nihayetinde Orhangazi’mize Madrigal grubu getirdik.“ Şeklinde devam etti. Belediye Başkanı Bekir Aydın açıklamasına “ Ben de gençlerimiz kadar, hemşerilerimiz kadar heyecanlıyım. Heyecanla 10 Eylül Cumartesi akşamını bekliyorum. İnşallah o akşam hep birlikte eğleneceğiz, hep birlikte güzel saatler geçireceğiz. Bütün dostlarımı, bütün hemşerilerimi bekliyorum.“ Cümleleriyle son verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.