Hava Durumu

Kazancı'dan Nilüfer Belediye Başkanı Özdemir'e destek! "Bursaspor’u kullanarak rant elde edenler..."

31 Mart Yerel seçimlerinde Zafer Partisi'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Bayram Kazancı, Bursaspor’u kullanarak geçmişte rant elde edenler yine iş başında olduğunu ifade ederek, 'benzinlik ruhsatı' konusunda Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir'in tutumunu desteklediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 08:24
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Kazancı'dan Nilüfer Belediye Başkanı Özdemir'e destek! "Bursaspor’u kullanarak rant elde edenler..."

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Bursaspor'un Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nin içinde yer alan araziye benzinlik ruhsatının verilmesi oylamaya sunulurken CHP grubundan iki isim haricinde çekimser oy kullanmıştı.

Ruhsatın verilmesi oy çokluğu ile kabul edilirken Bursaspor Başkanı Enes Çelik mecliste yaşanan gerginlik üzerine, 'Ayrışmaya sebebiyet vereceksek görevi bırakabiliriz.' çıkışını yapmıştı.

KAZANCI'DAN TEPKİ: BURSASPOR’U KULLANARAK RANT ELDE EDENLER İŞ BAŞINDA

Zafer Partisi'nin önceki seçimlerde Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Bayram Kazancı sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Nilüfer Belediye Başkanı Özdemir'i desteklediğini açıkladı.

Bursaspor’u kullanarak geçmişte rant elde edenlerin yine iş başında olduğunu söyleyen Kazancı, "Bir alanı güya benİn istasyonu işletmesi için imara açıp Bursaspor ‘a tahsis edip gelir sağlayacaklar. Milyon dolarlarla futbolcu transferlerinin olduğu futbol ekonomisinde buna ancak gülünür. Merakımı maruz görün ama o alan kimlerin rantı için kullanılacaktı acaba..! Şadi Özdemir başkanı bu konudaki tutumu nedeniyle tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

ZAFER PARTİSİ İL BAŞKANLIĞI: HER ŞARTTA BURSASPOR'A DESTEK OLMAK BİR VEFA BORCUDUR

Kazancı'nın paylaşımının ardından Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı da bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada, Bursadaki tüm siyasilerin, her şartta Bursaspor'a destek olmak için çalışmalarının vefa borcu olduğu kaydedildi.

İşte Zafer Partisi İl Başkanlığı'nın açıklaması:

Bursaspor şehrimizin en büyük marka değeri ve koşulsuz şartsız destegimizi esirgemeceğimiz spor kulübümüzdür. Hak ettiği yerde olması için yapılacak her türlü faaliyete açık destegimiz esastır. İlimizdeki siyasetçilerin, sivil toplum kuruluşlarının ve iş dünyasının desteğiyle Bursaspor’un Süper Lig’e en yakın zamanda geri döneceğinden eminiz. Bursadaki tüm siyasi figürlerinde, her şartta Bursaspor'a destek olmak için çalışmaları, Bursaspor'lulara ve Bursa halkına bir vefa borcudur.

NE OLMUŞTU?

AK Parti, MHP Grubu ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey söz konusu tasarıya olumlu oy kullanırken, CHP Grubu'ndan Tarım Peyzaj A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Saldız ve BURFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Işıkyıldız haricinde çekimser oy çıktı.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve CHP Grup Sözcüsü Yücel Akbulut ruhsat konusunun 1-2 ay ertelenmesi talep ederek çekimser oy kullandı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey başkanlığındaki mecliste yapılan açık oylamada oy çokluğuyla Bursaspor'a tahsis edilen araziye benzinlik ruhsatı verilmesine onay çıktı.

CHP heyetinin bir kısmının mecliste Bursaspor'a tahsis edilen araziye benzinlik ruhsatı verilmesine yönelik çekimser oy kullanmalarının ardından Bursaspor Başkanı Enes Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Meclis toplantısını izledik ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla çok üzüldük. Bugüne kadar ayrışmayı değil, parti ayrımı yapmaksızın birlik ve beraberliği önceledik. Sizler de takdir edersiniz ki, Bursaspor sonsuza kadar kampanya ile para toplayamaz. Kamu yararına bir dernek olduğu için kendi kalıcı gelir kaynaklarını oluşturmak zorundadır. Verdiğimiz kurtuluş mücadelesinde bize destek veren değerli büyüklerimize tekrar teşekkür ediyoruz, ancak bir ayrışmaya sebebiyet vereceksek arkadaşlarımızla birlikte görevi bırakmak dahil her türlü kararı almaya hazır olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.