Hava Durumu

Faruk Çelik'ten Özgür Özel'in "Bursa" çıkışına cevap: Allah'ı var, doğru demiş!

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Artvin ziyareti sırasında yaptığı, "Artvin'de bir Faruk Çelik gerçeği var. Kendisi Artvinli mi, Bursalı mı, Şanlıurfalı mı? Nereli olduğu belli değil." sözlerine yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2024 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2024 13:33
Kaynak: Sosyal Medya
Faruk Çelik'ten Özgür Özel'in "Bursa" çıkışına cevap: Allah'ı var, doğru demiş!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Mahalli Yerel Seçimleri kapsamında Karadeniz’deki ilk mitingini gerçekleştirdiği Artvin’de Faruk Çelik'i eleştirdi.

"VALİ GİBİ GELİP GİDİYORLAR"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Ak Parti Mv. Faruk Çelik için “Artvin’de bir Faruk Çelik gerçeği var. Kendisi Artvinli mi Burtvinli mi Şanlıurfalı mı? nereli olduğu belli değil, o da dışarıdan geldi adayları da dışarıdan geldi, vali gibi gelip gidiyorlar.” dedi.   

Özel, “Faruk Çelik, Hopa’da çıkıyor, bizim vatandaşımızı tehdit ediyor. Eğer bize oy vermezsen size hizmet gelmez, diyor. Sen gerçekten Artvinli olsan, insan kendi hemşerisini tehdit etmekten utanır, yazıklar olsun sana!” dedi. 

ÇELİK'TEN ESPRİLİ CEVAP

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk ÇelikCHP lideri Özgür Özel'in eleştirisini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıtladı.

Çelik açıklamasında, "Sn Özgür Özel 'Faruk Çelik gerçeği var Artvin'de, Bursalı mı, Urfalı mı, Artvinli mi neyse demiş.'Allah'ı var doğru demiş.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sosyal Medya

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.