Hava Durumu

CHP Bursa Nilüfer İlçe Başkanı Şahin: Zarf içinde aldığı parası kesilenler saldırıyor!

CHP Bursa Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, "Bir kaç zamandır bir takım saçma sapan, künyesiz, yazarı belli olmayan haberlerle ya da zarf içinde aldığı parası kesildiği için saldıranlara maruz kalıyoruz." dedi. Şahin, söz konusu haberlerin sorumlularının kim olduğunu ise açıklamadı.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 15:17
Kaynak: İsmail Karaduman
CHP Bursa Nilüfer İlçe Başkanı Şahin: Zarf içinde aldığı parası kesilenler saldırıyor!

20 yıldır siyaset yaptığını belirten Şahin, hayatında hep doğruyu yapmaya çalıştığını, inanmadığının arkasında asla durmadığını söyledi.

"ZARF İÇİNDE ALDIĞI PARASI KESİLENLER SALDIRIYOR"

"Bir kaç zamandır bir takım saçma sapan, künyesiz, yazarı belli olmayan haberlerle ya da zarf içinde aldığı parası kesildiği için saldıranlara maruz kalıyoruz." diyen Şahin, söz konusu haberleri kimin ya da kimlerin yaptığını açıklamadı.

"ARTIK 'NAMUSLULAR NAMUSSUZLAR KADAR CESUR' BİLİN İSTEDİM"

Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenlerden hesap soramayanların kendisinden yalan yanlış haberlerle hesap sormaya çalıştığını söyleyen Şahin, "Bugüne kadar verilemeyecek hiç hesabımız olmadı. Bir çok dostum bana takma kafanı, boşver gibi ifadeler kullanıyor. Ancak ben olmadığım biri gibi algılatılma çabalarından o kadar sıkıldım ki… Benim üzerimden Belediye Başkanımıza bile saldırmaya kalkıyorlar. Neymiş efendim bilmem nerede kağıt oynuyormuş…Çok net bir ifadesi vardı rahmetli Bülent Ecevit’in: “Bu düzen değişecek!” diyordu ya… Düzeni bozulanların düzeni sürdürme çabasının eseri her yaklaşım karşılığını bulacaktır. Artık “Namuslular namussuzlar kadar cesur” bilin istedim…" 

Kaynak: İsmail Karaduman

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.