Hava Durumu

Bursalılar dikkat: Kavurucu sıcak yolda! Kliması, vantilatörü olanlara uyarı geldi: Bursa'da çok sayıda mahallede elektrik kesintileri yapılacak! İşte o ilçeler ve mahalleler...

Dağıtım şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre; Bursa'da 14 Temmuz'dan (bugün) itibaren başlayarak 20 Temmuz Cumartesi gününe kadar 15 ilçede planlı elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi. Öte yandan vatandaşlar fellik fellik Bursa’da elektrikler kaç saat ara ile kesilecek? Bursa'da elektrikler ne zaman kesilecek? Bursa'da elektrik kesintisi yapılacak mı? sorusuna cevap arıyor. Büyükorhan, Gemlik, Gürsu, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Mustafakemalpaşa, Kestel, Mudanya, Nilüfer, Orhangazi, Osmangazi, Yenişehir ve Yıldırım elektrik kesintisi... İşte mahalle mahalle elektrik kesinti haritası...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2024 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2024 14:32
Kaynak: Tulga Aykaç
Bursalılar dikkat: Kavurucu sıcak yolda! Kliması, vantilatörü olanlara uyarı geldi: Bursa'da çok sayıda mahallede elektrik kesintileri yapılacak! İşte o ilçeler ve mahalleler...

Son günlerde Bursa'da yağışın etkisi ile sıcak havaların bunaltıcı etkisi azalmış olsa bile kavurucu ve terleten sıcaklar etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Termometreler bazı bölgelerde 40 dereceleri bulurken, bunaltıcı ve terleten hava vatandaşları serinlemek için çareler aramaya itiyor.

Öte yandan yağış sonrası Bursa için 36 derece sıcaklık uyarısı yapılırken kavurucu sıcaklardan uzaklaşmak adına klima veya vantilatör gibi eşyalara yönelen vatandaşlar Bursa'da elektrikler kesilecek miBursa'da elektrikler hangi ilçeler de kesilecek? Bursa'da elektrikler ne zaman kesilecek? sorularına fellik fellik yanıt arıyor.

KLİMASIZ, VANTİLATÖRSÜZ KALMAYIN! KESİNTİ YAPILACAK...

Bursa'yı kavurucu sıcaklar etkisi altına almışken UEDAŞ tarafından mahalle mahalle yapılacak olan elektrik kesintileri listesi de duyuruldu.

UEDAŞ tarafından yapılan duyuruda, "Şebeke çalışması sebebiyle Bursa'da belirtilen adreslerde enerji kesintisi uygulanacaktır. Yapılacak olan çalışmanın erken bitmesi halinde planlanan bitiş saatinden önce enerji verilecektir." ifadelerine yer verildi.

DİKKAT! KESİNTİ 15 İLÇEDE YAPILACAK

Kesintiler Bursa'nın Büyükorhan, Gemlik, Gürsu, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Mustafakemalpaşa, Kestel, Mudanya, Nilüfer, Orhangazi, Osmangazi, Yenişehir ve Yıldırım ilçelerindeki bazı noktalarında meydana gelecek. 

ONLARCA MAHALLEDE KESİNTİLER YAPILACAK

Öte yandan bugünden itibaren başlıyacak olan kesintiler, 20 Temmuz Cumartesigününe kadar onlarca mahallede yapılacak.

İŞTE KESİNTİ YAPILACAK O MAHALLELER...

Kaynak: Tulga Aykaç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.