Hava Durumu

Bursalı LGS birincisinin tercih ettiği lise belli oldu!

Liselere Geçiş Sistemi sınavında 500 tam puan alan ve Türkiye birincisi olan Bursalı Atrahan Uygur Balcı'nın tercih ettiği lise belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 11:40
Kaynak: inegolonline
Bursalı LGS birincisinin tercih ettiği lise belli oldu!

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi.

Liselere yerleşmek için ter döken öğrenciler, geçtiğimiz günlerde tercih işlemlerini tamamladı. Öğrencilerin beklediği tercih sonucunu, Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu.

İnegöl’de 2024 LGS’de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Bakyapı Hacı Ali Bakgör Ortaokulu öğrencisi  İnegöllü Atrahan Uygur Balcı, tercihlerinin sonuçlarıda belli oldu.

Türkiye birincisi olan Atrahan Uygur Balcı’nın tercihleri sonrası Türkiye’nin en iyi lisesi olan Galatasaray Lisesi’ni kazandı. Tercihleri hakkında konuşan Atrahan Uygur Balcı, hayalimde Kabataş Erkek Lisesi vardı. Beşiktaşlı olmam sebebiyle okul denize nazır olması sebebiyle Kabataş Erkek Lisesi’ni tercih etmeyi düşünüyordum ama kariyer planlamam isteklerimin önüne geçtiği için Galatasaray Lisesi’ni tercih ettim.

Kaynak: inegolonline

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.