Hava Durumu

Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları 21. kez kapılarını açıyor!

Bursa Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ve Bursa Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı olarak bilinen BURTARIM 2024, 8 Ekim’de 21. kez Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. Bu yıl, Burtarım Çiftlik Arenası adı altında düzenlenecek birbirinden eğlenceli ve bilgilendirici 4 etkinlik, fuara ayrı bir renk katacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 14:09
Kaynak: Bülten
Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları 21. kez kapılarını açıyor!

Türkiye’nin en büyük tarım fuarlarından biri olan BURTARIM, 8-12 Ekim 2024 tarihlerinde Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde çiftçiler, üreticiler ve sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. BURTARIM 2024, sadece sergilenen ürün ve teknolojilerle değil, aynı zamanda ziyaretçilere unutulmaz deneyimler sunacak etkinliklerle de öne çıkıyor.

200.000 ZİYARETÇİ BEKLENİYOR!

Tüyap Fuarcılık Grubu, TARMAKBİR iş birliğiyle ve T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği gibi önemli kurumların desteğiyle gerçekleştirilen BURTARIM 2024,  sektörün lider firmalarını ve profesyonel ziyaretçilerini bir araya getirerek, tarım sektörünün en önemli buluşma noktası olacak. Fuar, tarımsal mekanizasyon teknolojilerinden sera teknolojilerine, sulama sistemlerinden organik tarıma kadar geniş bir yelpazede ürün ve hizmeti bir çatı altında topluyor.

Fuarda Rusya, Azerbaycan, Özbekistan, Irak, Kazakistan, Romanya, Fransa, Bulgaristan, Türkmenistan, Mısır, Sudan, Cezayir gibi birçok ülke ve Türkiye’nin 81 ilinden 200.000’in üzerinde ziyaretçi ağırlanması bekleniyor. Ziyaretçiler, iş birliklerinin yanı sıra en son teknolojileri ve ürünleri inceleme fırsatı bulacaklar.

BURTARIM ÇİFTLİK ARENASI İLE TARIM VE HAYVANCILIK EĞLENCEYE DÖNÜŞÜYOR!

BURTARIM 2024'te bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Burtarım Çiftlik Arenası, ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Minik dostlarımızın şirinlikleriyle dolu Buzağı Güzellik Yarışması,  hız ve becerinin buluştuğu Koyun Kırkım Yarışması, bütün ailenin katılabileceği bilgi ve hız yarışması Aileler Yarışıyor ve tarımla ilgili bilginizi sınayabileceğiniz Bil Bakalım (Bil Gelsin) yarışması ile heyecan ve eğlence dolu anlar ziyaretçileri bekliyor.

TÜYAP Hakkında: Tüyap, Türkiye’nin ilk fuarcılık şirketi olarak 1979’da Bülent Ünal tarafından kuruldu. Bugüne kadar Türkiye’de fuarcılığın gelişimine öncülük ederek, 45 yılda yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda fuar gerçekleştirdi. Bu fuarlarda, birçok ülkeden 350 binin üzerinde firmaya hizmet verdi ve 70 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırladı. Yurt içinde sahip olduğu ve işlettiği 5 fuar merkezi ve 6 ülkede sahip olduğu uluslararası ofisi ile düzenli ihtisas fuarları gerçekleştiren Tüyap, profesyonellerden oluşan kadrosu ile 100’ü aşkın meslek örgütü ile de uzun vadeli iş birlikleri yapıyor. Çin, Rusya ve Afrika’da ilk Türk ihraç ürünleri fuarlarını gerçekleştiren Tüyap, halen yılda ortalama 10 yurt dışı fuara Türk milli katılımı organize ediyor. Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruluşu olan Tüyap, dijital olanaklarını da seferber ederek hibrit fuarlar düzenlemeyi sürdürüyor.

Kaynak: Bülten

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.