Hava Durumu

Bursa'nın 12 ilçesinde elektrikler kesilecek! Mahalle mahalle, saat saat duyuruldu...

Dağıtım şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre; Bursa'da 6 Eylül'den (bugün) başlayarak 15 Eylül gününe kadar 12 ilçede 10 gün boyunca planlı elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu. Öte yandan kavurucu sıcakların tekrar Bursa'ya dönmesi ile birlikte elektrikler kaç saat ara ile kesilecek? Bursa'da elektrikler ne zaman kesilecek? Bursa'da elektrik kesintisi yapılacak mı? sorularına cevap arayışına devam ediyor. Gemlik, İnegöl, İznik, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Nilüfer, Orhangazi, Osmangazi, Yenişehir ve Yıldırım elektrik kesintisi... İşte mahalle mahalle ve saat saat elektrik kesinti haritası...

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa'nın 12 ilçesinde elektrikler kesilecek! Mahalle mahalle, saat saat duyuruldu...

Dağıtım şirketi tarafından yapılan duyuruda, "Şebeke çalışması sebebiyle belirtilen adreslerde enerji kesintisi uygulanacaktır. Yapılacak olan çalışmanın erken bitmesi halinde planlanan bitiş saatinden önce enerji verilecektir.ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Bursa'da sıcak havaların geri dönmesi ile birlikte rafa kaldırılan klima ve vantilatörler yeniden fellik fellik kullanılmaya başlandı.

BURSALILAR BU TARİHLERE DİKKAT: KESİNTİLER 12 İLÇEDE YAPILACAK!

Tekrardan kavurucu sıcakların yüzünü döndüğü Bursa'da yapılacak elektrik kesintilerinin listesi saat saat ve mahalle mahalle belli oldu.

Kesintiler Bursa'nın Gemlik, İnegöl, İznik, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Nilüfer, Orhangazi, Osmangazi, Yenişehir ve Yıldırım ilçelerindeki bazı noktalarında meydana gelecek. 

ONLARCA MAHALLEDE SAATLERCE KESİNTİ YAPILACAK! 

Öte yandan kesintiler6 Eylül'den (bugün) itibaren başlayarak 15 Eylül Pazar'a kadar 10 gün boyunca en uzunu 6 saat olacak şekilde zaman zaman onlarca mahallede yapılacak.

İŞTE KESİNTİ YAPILACAK OLAN O İLÇELER VE MAHALLELER...

GEMLİK

İNEGÖL

İZNİK

KELES

KESTEL

MUDANYA

MUSTAFAKEMALPAŞA

NİLÜFER

ORHANGAZİ

OSMANGAZİ

YENİŞEHİR

YILDIRIM

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.