Nilüfer Belediyesi, 3'ü dükkan 4 taşınmazı ihale ile kiraya verecek.
İhaleler 21 Şubat günü saat 14:00'te Nilüfer Belediyesi Encümeninde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine göre açık teklif usulü ile yapılacak.
İŞTE KİRALANACAK DÜKKANLAR...
Yolçatı Mahallesi 5. Sokak No:2/B adresinde bulunan 28,00 m² dükkan 3 yıl süre ile aylık 2 bin TL'den, Yolçatı Mahallesi 5. Sokak 2762 parsel No:2A adresinde bulunan 1717 mülk nolu 81,20 m² dükkan, 3 bin 500 TL'den kiraya verilecek.
İhsaniye Mahallesi Nilüfer Agora Çarşı içindeki 132-133 nolu 66,00 m² dükkan aylık 8 bin TL'den başlayan açık teklif usulü ile 3 yıllığına kiralanacak.
Korubaşı Mah. 101 ada 779 parselde bulunan 300,00 m²'lik alan ekli avan proje uygulanarak doğal ve organik sirke üretilmek üzere aylık 5 bin TL bedelle 10 yıl süre ile kiraya verilecek.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Evlendim Boşandım 5 yaşında çocuğum var Çocuğuma ilgi göstermiyor çocuğumun babası Daire temizliyorum 30 gün daire temizleme işi olmuyor Buz dolabı boş Erzak ihtiyacım var İnsan insana muhtaç olmak istemez İnsanı insana muhtaç etmesin Allah Ne olmuşum dememeliyiz ne olacağım demeliyiz Allah rızası için destek olurmusunuz Allaha emanet olun muhammedmustafaninannesii34gmailcom
Mrb yardımcı olmak isteriz
Yardımcı olurum ulaşın lütfen