Hava Durumu

Bursa için sıcaklık yağış açıklaması: Gün verildi, önce bunaltacak sonra serinletecek... (2 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 2 Temmuz 2024 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde termometreler bol güneşli gökyüzüyle birlikte 34 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. Yarın ise hava sıcaklığı 37 dereceye kadar yükselirken, perşembe ve cuma günleri için flaş yağış uyarısı geldi. Termometrelerde de yağışla birlikte ani düşüş yaşanacak. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 09:38
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Bursa için sıcaklık yağış açıklaması: Gün verildi, önce bunaltacak sonra serinletecek... (2 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı yeni tahmin raporuna göre bugün için 34 derecelik sıcaklık açıklaması gelirken, gün verilerek flaş sağanak yağış ve sıcaklık düşüşü uyarısı yapıldı. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın ikinci iş gününe 18 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde açık gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da açık ve bol güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 25 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde açık ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 31 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 34 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 33 derece olarak ölçülürken az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde açık gökyüzüyle birlikte termometreler 29 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de açık gökyüzüyle birlikte termometreler 26 derece seviyelerine kadar geriliyor.

SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde bugün ve yarın sıcaklık yükselişi sürerken, perşembe gününden itibaren flaş sağanak yağış uyarısı geldi.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

ÇARŞAMBA bunaltıcı sıcaklık 37 derece
PERŞEMBE gökgürültülü sağanak yağışlı 32 derece
CUMA gökgürültülü sağanak yağışlı 29 derece
CUMARTESİ parçalı bulutlu ve güneşli 33 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (2 TEMMUZ 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.