Hava Durumu

Bursa'daki 37 yıllık dev fabrika duyurdu: Çok sayıda işçi alınacak! İkramiye ve kreş...

Bursa'da 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip 4 fabrikasında üretim yapan Göliplik Şeremet Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, onlarca fabrika işçisi alınacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 15:21
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki 37 yıllık dev fabrika duyurdu: Çok sayıda işçi alınacak! İkramiye ve kreş...

Bursa'nın büyük firmalarından Göliplik Şeremet Tekstil Sanayi ve Ticaret  Anonim Şirketi, Bursa'daki fabrikalarına çok sayıda eleman alacağını bildirdi.

Faaliyetlerine ilk olarak 1987 yılında Şeremet Tesktil A.Ş. adıyla başlayan firma, 1990 yılında Göliplik Şeremet Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. adını tescil ettirdi. Bugün yaklaşık 110.000 m²lik kapalı alana sahip 4 fabrikasında, 115000 iğ, 3168 rotor ve 1536 eğirme üniteli MVS Vortex kapasitesi ile kısa elyaf iplik üretimi yapıyor. 

Üretim kalitesi ve ürün çeşitliliği ile adını kısa zamanda tüm dünyaya duyuran dev firma, işçi alımı için harekete geçti.

İLAN VERDİ: ONLARCA İŞÇİ ALINACAK

Dev firma, iplik üretim fabrikasında çalışacak 40 personel alımı yapılacak yeni bir iş duyurusu paylaştı.

ÜÇ AYDA BİR İKRAMİYE VE KREŞ İMKANI!

Göliplik firması; iplik üretim bölümü, makine bakım operatörü ve engelli personel olmak üzere farklı alanlarda personel alımı yapacağını duyurdu. İplik üretim işçisi olarak 20 kadın 10 erkek olmak üzere toplam 30, makine bakım operatörü olarak 5 erkek ve engelli personel olarak da kadın veya erkek 5 personel alımı yapılacak. Firmada çalışacak personellerde aranan genel özellikler ise; 18-48 yaş arası ve en az ilköğretim mezunu olmak. Kadın çalışanların çocukları için kreş imkanının sağlandığı firmada, 3 ayda bir maaş ikramiye ve sosyal haklar da mevcut.

BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU

“Göliplik personel alımı için başvurular 28 Haziran Cuma günü 14.00’da İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası zemin katındaki çok amaçlı salonda alınacak. Vatandaşlar, 153 nolu hat üzerinden veya İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezine ait  0 224 715 10 10 nolu telefondan yapılacak alımla ilgili detaylı bilgi alabilecek.

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.