Hava Durumu

Bursa'da üretilen Togg'u bu yöntemle 800 bin liraya alabilirsiniz!

Togg almak isteyenlere kaçmayacak fırsat! Bu yöntemle fiyatı resmen 800 TL'ye düşüyor! Hem sıfır Togg'a binin hem de piyasanın çok altında ödeme yapın! Sıfır araç almak isteyenlere büyük müjde! İşte Togg'un fiyatını düşürecek yöntem...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa'da üretilen Togg'u bu yöntemle 800 bin liraya alabilirsiniz!

Türkiye’nin yerli otomobili Togg, piyasaya çıkışıyla büyük ilgi gördü, ancak yüksek fiyatı nedeniyle birçok kişi satın alma konusunda tereddüt yaşıyor. Ancak, akıllı bir finans planlaması ile Togg’u 800 bin TL gibi daha makul bir fiyata getirmek mümkün! İşte sıfır araç almak isteyenler için bu stratejiyi uygulayarak nasıl avantaj sağlayabileceğinizin detayları...

MEVCUT ARACINIZI SATIN, NAKİT KAZANMANIN İLK ADIMINI ATIN

Türkiye’nin yerli elektrikli aracı TOGG, piyasada büyük ilgi görmeye devam ederken, sıfır araç almak isteyenlere yönelik yeni bir yöntem gündemde. İçerik üreticisi Mesut Çevik, TOGG almak isteyenler için dikkat çeken bir finansal strateji önerdi. Bu yöntemle, TOGG’un fiyatı 800 bin TL’ye kadar düşebiliyor.

İşte Çevik’in önerdiği adımlar...

MEVCUT ARACINIZI SATIN

Mesut Çevik’in planına göre, ilk adım mevcut aracınızı 1.5 milyon TL gibi bir fiyata satmak. Bu satıştan elde edilen nakit paranın 700 bin TL’si, stratejinin bir parçası olarak bankaya faize yatırılıyor.

TOGG’A PEŞİNAT VE KREDİ

Togg’un giriş paketi fiyatı yaklaşık 800 bin TL olarak belirlenmiş durumda. Elinizdeki nakit paranın 800 bin TL’sini peşinat olarak Togg’a verin. Kalan 700 bin TL’yi ise bankadan 30 ay vadeli ve %2,29 faiz oranı ile kredi çekerek karşılayabilirsiniz. Bu sayede hem nakit gücünüzü koruyarak hem de uygun kredi seçenekleriyle Togg’a sahip olabilirsiniz.

FAİZ GETİRİSİ İLE KREDİ ÖDEMESİ

Bu plan çerçevesinde, bankada bulunan paranın 30 bin TL aylık getirisi, kredi taksitlerinin bir kısmını karşılamada kullanılabilir. Böylece, kredi taksitleri ödenirken, dolar kuru hareketlenene kadar araç maliyeti dengelenmiş olur.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.