Hava Durumu

Bursa'da ticari takside gördüğü eşine kurşun yağdırdı!

Bursa'da ticari takside boşanma aşamasındaki eşini gören adam ateş açtı. Yaralanan taksi şoförü taksiyle polis merkezinin önüne giderek polislerden yardım istedi. Kurşunların hedefi olan kadın ve ticari taksi şoförü yaralanırken polis kaçan kocayı her yerde arıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 16:01
Kaynak: İHA

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Sinandede Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, koca K.E. boşanma aşamasında olan eşi Meltem E.'yi ticari taksi içerisinde gördü. Bunun üzerine henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı K. E. eşinin bulunduğu taksiye doğru ateş açtı. Boşanma aşamasındaki eşi ve ticari taksi sürücüsü Mehmet U. kurşunların hedefi olarak yaralandı. Şüpheli K. E. olay yerinden kaçarak uzaklaşırken ticari taksi şoförü Mehmet U. yaralı yolcusu ile birlikte taksiyi Beyazıt Polis Merkezi'nin önüne getirerek polislerden yardım istedi.

Polislerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mehmet U. ile Meltem E.'ye yaptığı ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırdı.
Kadın bacağından, taksici ise kolundan yaralanırken bu kişilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis K.E.'yi her yerde arıyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.