Hava Durumu

Bursa'da kavurucu sıcaklarda klima kullananlar dikkat: Çok sayıda ilçe ve mahallede elektrik kesintileri yapılacak! İşte detaylar...

Dağıtım şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre; Bursa'da 30 Haziran'dan (bugün) itibaren başlayarak 6 Temmuz Perşembe gününe kadar 12 ilçede planlı elektrik kesintisi yapılacak. Peki, Bursa’da elektrikler kaç saat ara ile kesilecek? Bursa'da elektrikler ne zaman kesilecek? Büyükorhan, Gemlik, İnegöl, İznik, Karacabey, Mustafakemalpaşa, Nilüfer, Orhaneli, Orhangazi, Osmangazi, Yenişehir ve Yıldırım elektrik kesintisi... İşte mahalle mahalle elektrik kesinti haritası...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 14:28
Kaynak: Tulga Aykaç
Bursa'da kavurucu sıcaklarda klima kullananlar dikkat: Çok sayıda ilçe ve mahallede elektrik kesintileri yapılacak! İşte detaylar...

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü etkili olan yağış ile birlikte hava bir nebze serinlemiş olsada yakıcı ve kavurucu sıcaklar Bursa'da etkili olmayı sürdürüyor.

Termometreler bazı bölgelerde 40 dereceyi aşarken, sıcaktan bunalan vatandaşlar serinlemek için fellik fellik çözüm arıyor.

Öte yandan Bursa'da yeni hafta dört gün boyunca etkili olacak 35 derece kavurucu ve bunaltıcı sıcaklardan uzaklaşmak adına klima veya vantilatör gibi eşyalara yönelen vatandaşlar Bursa'da elektrikler kesilecek miBursa'da elektrikler hangi ilçeler de kesilecek? sorularına didik didik cevap arıyor.

DİKKAT: YENİ HAFTA KESİNTİLER İLE BAŞLIYOR

Bursa'yı sıcak hava dalgası kasıp kavururken UEDAŞ tarafından mahalle mahalle yapılacak olan elektrik kesintileri listesi de yenilendi.

UEDAŞ tarafından yapılan duyuruda, "Şebeke çalışması sebebiyle Bursa'da belirtilen adreslerde enerji kesintisi uygulanacaktır. Yapılacak olan çalışmanın erken bitmesi halinde planlanan bitiş saatinden önce enerji verilecektir." ifadeleri yer aldı.

DİKKAT! KESİNTİ 13 İLÇEDE YAPILACAK

Kesintiler Bursa'nın Büyükorhan, Gemlik, İnegöl, İznik, Karacabey, Mustafakemalpaşa, Nilüfer, Orhaneli, Orhangazi, Osmangazi, Yenişehir ve Yıldırım ilçelerindeki bazı noktalarında meydana gelecek. 

ONLARCA MAHALLEDE KESİNTİLER YAPILACAK

Öte yandan bugünden itibaren başlıyacak olan kesintiler, 12 Temmuz Cuma gününe kadar onlarca mahallede yapılacak.

İŞTE KESİNTİ YAPILACAK OLAN O YERLER

Kaynak: Tulga Aykaç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.