Hava Durumu

Bursa'da bayramda hava nasıl olacak? Yağış tahmini iptal, sıcaklık düştü ancak... (15 Haziran 2024 Bursa’da bayramda hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 15 Haziran 2024 Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde bugün için beklenen sağanak yağış geçişi tahmininde Meteoroloji'de tarafından değişikliğe gidilirken, gün içerisinde açık ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 29 derece olarak ölçülüyor. Termometrelerdeki 10 dereceye yakın düşüş bunaltıcı havayı uzaklaştırırken Kurban Bayramı süresince termometreler en yüksek 34 dereceye kadar tırmanacak ve bayramda yağış da beklenmiyor. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 10:46
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Bursa'da bayramda hava nasıl olacak? Yağış tahmini iptal, sıcaklık düştü ancak... (15 Haziran 2024 Bursa’da bayramda hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı tahmin raporundaki sağanak yağış uyarısı değişirken, termometrelerdeki düşüş bayramda bunaltıcı havayı şehirden uzaklaştırıyor. İşte Bursa'da Kurban Bayramı'nda hava durumu detayları...

Hafta sonunun ilk gününe 17 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da az bulutlu gökyüzü ile birlikte termometreler 23 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde az bultulu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 26 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 29 derece seviyelerinde ölçülürken termometrelerdeki 10 dereceye yakın düşüş bunaltıcı sıcaklığı şehir genelinden uzaklaştırdı.

Akşam saatlerine doğru da açık gökyüzüyle birlikte termometreler 28 dereceyi ölçerken gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de açık gökyüzüyle birlikte termometreler 25 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de açık gökyüzüyle birlikte termometreler 20 derece seviyelerine kadar geriliyor.

SICAKLIK DÜŞÜYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa'da vatandaşlar termometrelerdeki 10 dereceye varan düşüş nedeniyle geçtiğimiz haftaya göre rahat bir bayram haftası geçirecek.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

PAZAR az bulutlu ve güneşli 32 derece
PAZARTESİ açık ve bol güneşli 34 derece
SALI açık ve bol güneşli 34 derece olacak.
ÇARŞAMBA bunaltıcı sıcak 34 derece

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (15 HAZİRAN 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.