Hava Durumu

Bursa Büyükşehir'in açtığı ihaleler iptal oldu! BUSKİ ve BURULAŞ...

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan 5 ihale iptal edildi. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2024 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2024 16:40
Kaynak: İsmail Karaduman
Bursa Büyükşehir'in açtığı ihaleler iptal oldu! BUSKİ ve BURULAŞ...

Bursa Büyükşehir'in açtığı 5 ihale çeşitli sebeplerle iptal oldu.

İPTAL NEDENLERİ AÇIKLANDI

BUSKİ'nin açtığı, "İçmesuyu-Atıksu Arıtma Tesisleri ve Çamur Yakma Tesisi İşletme -Bakım Hizmetleri Alımı İşi (ARITMA-10)" ihalesi, 16.07.2024 tarih ve 434 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile tekrar değerlendirilmek üzere iptal edildi.

BUSKİ tarafından açılan Yeniköy Atıksu Arıtma Tesisi Deniz Deşarj Hattı Yapım İşi ihalesinin ise ihale ilanı ile ilgili eksiklik veya hatalardan dolayı iptal edildiği açıklandı.

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (BURULAŞ) açtığı 569 Adet Toplu Taşıma Aracı İçin Kasko Sigortası Yaptırılması ile Kaza Ve Sorumluluk Sigortası Yaptırılması ihaleleri teknik şartnamenin uygun olmaması nedeniyle iptal edildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İhale Şube Müdürlüğü'nün açtığı Bursa Büyükşehir Belediyesi; Canlı Yayın Sistemleri PTZ Kamera ile Muhtelif Sahamızda Kullanılmak Üzere Data Kablosu Alımı İşi ihalesi de ihaleye geçerli teklif veren istekli çıkmaması nedeniyle iptal oldu.

BİR İHALE DE TASARRUF TEDBİRLERİNE TAKILMIŞTI

BUSKİ tarafından, "2024 Bursa İli Muhtelif İlçelerde İçme Suyu Sondaj Çalışmalarının Yapılması İşi" başlığıyla açılan ihale Tasarruf Tedbirleri Genelgesi'ne aykırı düzenlemeler içerdiğinden iptal olmuş ve tekrar açılmıştı.

Kaynak: İsmail Karaduman

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.