Hava Durumu

Bursa Altınşehir Mahallesi yeniden gülümsüyor

Bursa Nilüfer’in gözde yerleşim yeri olan Altınşehir Mahallesi gülümsemeye başladı. Altınşehir Mahallesi 310 ve 303 Sokaklar da yaşanan asfalt, kaldırım ve tretuar ile boş arsadaki insan boyunu aşan yabani ot ve bitkiler artık temizlendi. 

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 11:31
Kaynak: Erhan Bedir
Bursa Altınşehir Mahallesi yeniden gülümsüyor

Nilüfer Belediyesi ekipleri önce bir inşaat firmasının altyapı hattı için yaklaşık iki ay önce kazdığı çukuru asfaltlayarak sorunu giderdi.

Yine aynı inşaat firması tarafından bir yıl önce paramparça yaptığı ve yürünmez hale gelen kaldırım ve tretuar yine belediye ekipleri tarafında hızlı bir şekilde onarıldı.

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Belediye ekipleri son olarak kış aylarından beri bakımı yapılanmayan ve insan boyuna geçen ot ve yabani bitkileri biçerek çevre temizliğini yaptı.

Altınşehir Mahallesi’ne hak ettiği hizmeti getiren Nilüfer Belediyesi yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür eden mahalle sakini Zeki T., “Mahallemizi güzelleştirmek ve yaşanılır kılmak adına tüm emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ederim. Mahallemizin sorunlarını ve eksiklerini basın yoluyla duyuran gazeteci arkadaşımızı yapılan haber nedeniyle arayıp azarlayan, hesap soran ve şikayet edip dava açmakla tehdit eden Altınşehir Mahalle Muhtarımız Melahat Şanal’ı da kınıyoruz. 15 yıl önce buraya taşındığımızda en ufak yağmurda dereden taşan evlerin zemin katlarına basar, asfaltı, kaldırım ve tretuarı olmayan toz toprak ve çamur içindeki yollardan geçmek zorunda kalırdık. Sokak direği ve aydınlatmalar olmadığı için gece işten korkarak geldiğimiz dönemlerden bugünlere gelmemizde her daim yanımızda olan Bursa’nın yerel ama güçlü medyasını asla unutamayız. Derenin ıslahından altyapı sorunu, asfalt kaldırım ve tretuarından sokak aydınlatmalarına kadar yapılan tüm hizmetlerin öncelikli olarak ulaşmamızı saylayan gazeteci arkadaşlarımıza ve böyle bir komşuya sahip olduğumuz için bir kez daha teşekkür ederim. Her zaman yanımızda oldukları için Bursa basınına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kaynak: Erhan Bedir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.