Hava Durumu

Barış Yankı İçöz'e Bursa Büyükşehir'de önemli görev! Bozbey’in isteğiyle...

Bir dönem Sönmez Medya bünyesinde yer alan AS TV’de haber muhabirliği ve program yapımcılığı görevlerinde bulunan Barış Yankız İçöz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in isteğiyle Kültür A.Ş. Genel Müdürü oldu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2024 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2024 09:09
Kaynak: İsmail Karaduman
Barış Yankı İçöz'e Bursa Büyükşehir'de önemli görev! Bozbey’in isteğiyle...

AS TV’de başarılı işlere imza atan ve 31 Mart öncesi Mustafa Bozbey’in çalışma ekibinde yer alan CHP İl Başkan Yardımcısı olan Yankı İçöz, Bozbey’in davetiyle Bursa Büyükşehir iştiraklerinden Kültür A.Ş. Genel Müdürü oldu.

CHP İl Başkan Yardımcılığı’ndan istifa eden İçöz, işlemlerini tamamlamasının ardından bugün Kültür A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başladı.

İçöz sosyal medya hesabının profil kısmına Bursa Kültür AŞ Genel Müdürü olduğu bilgisini ekledi.

BARIŞ YANKI İÇÖZ KİMDİR?

Sunucu, haberci ve TV program yapımcısı, Yankı İçöz Bursa'da doğdu.

Meslek hayatına muhabir olarak başladı. Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünde öğrenim görmekte iken Show TV ve Sky Türk kanallarının KKTC temsilciliğini yaparak birçok önemli habere imza attı. Mezun olduktan sonra AS TV'de haber muhabirliği ve program yapımcılığı görevlerinde bulundu.

Seçim süreclerinde siyasilere medya danışmanlığı yaptı. Son olarak Nilüfer Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde TV yapımcısı ve sunuculuk görevlerini üstlendi. Çalışma yaşamı sırasında Bursa Teknik Üniversitesi, Uluslararası Ekonomi Politikası dalında yüksek lisans eğitimini başarı ile tamamlamıştır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Yankız İçöz aynı zamanda Youtube üzerindeki kanalından da yayınlar yapıyordu.

Kaynak: İsmail Karaduman

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.