Hava Durumu

AK Parti Bursa Osmangazi delege seçimini yaptı 

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatında delege seçimi heyecanı yaşandı. Parti binasında yapılan delege seçimlerinde 136 mahalleden 400  delege seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
AK Parti Bursa Osmangazi delege seçimini yaptı 

AK Parti Olağan Kongresi seçim takvimi, ilçe delege seçimleri ile devam ediyor.

Kongre öncesi ilçe parti teşkilatlarında delege seçimleri başlarken, AK Parti Osmangazi teşkilatında da 136 mahalle adına üyeler 400 delege için sandığa gitti.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen delege seçimine katılım yüksek oldu.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı'nın 8. Olağan İlçe Kongresi Delege Seçiminde, Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de seçim için parti binasına gelen üyelerle tek tek ilgilendi.

Kuruluşundan  bugüne kadar teşkilatlarda görev alan çok sayıda parti mensubu oy kullandı.

Başkan Adnan Kurtuluş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada katılım sağlayan teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Başkan Kurtuluş, “Birlikte çok güçlüyüz. Delege seçimimizde, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyen siz değerli üyelerimizle bir aradaydık.Her birinizin coşkusu ve katılımıyla, gücümüzü daha da pekiştirdik. Hep birlikte attığımız bu adımlar, yarınlar için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor, bu sürecin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.