Hava Durumu

Bursa ekibi Karacabey’de kulüp hissesi el değişti!

TFF 2. Lig’de mücadele eden Karacabey Belediyespor’da kulübün yüzde 51’lik hissesini elinde bulunduran başkan Ekrem Senal görevine devam etme kararı alırken, yüzde 49’luk hisse el değiştirdi. 

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa ekibi Karacabey’de kulüp hissesi el değişti!

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı ve Karacabey Belediyespor Başkanı Ekrem Senal, basın mensupları ile bir araya geldi.

YENİ HİSSEDAR SELÇUK ÇAKIR

Konuyla ilgili açıklamayı Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı yaptı. Karabatı, “Bizlerde 31 Mart yerel seçimlerin ardından değişim yaşandı ve bu sonuçla daha önce 3 defa el değiştiren Remzi Cinoğlu, TECO ve Ekrem Bey ile devam eden bir değişim oldu. 2016 yılında alınan kulübümüz ve sonrasında 48,95 hissesi Turgut beyde oldu. Gerçekten özveri ile kendisiyle devam etmek istediğimizi söyledik. Yorulduğunu ve devretmemiz gerektiğine inandığını söyledi. Bizlerde Karacabey’in hisselerini Selçuk Çakır’a devrediyoruz. İyi bir gurupta ilk başta başarılarla beraber bir üst lige yükselme başarısı gösteririz. Ekrem başkana ve yönetime başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

KARŞILIKSIZ DEVRETTİ

Mevcut hisseleri elinde bulunduran Turgut Yozgat yaptığı konuşmada, “Bugün bir bilgilendirme amacıyla toplandık. 2014 yılında Ali Özkan başkanımızla birlikte tek branşta faaliyet gösteren Belediyespor kulübü şimdi 22 branşta başarılı bir süreç geçiriyor. Kulübümüz 2016 yılında profesyonel liglere adım atmasıyla birlikte bizlerde çeşitli sorumluluk aldık. Bunlardan birisi de şahsım adına hisseleri alarak devam etmekti. Türkiye’ye örnek ortaklık modeline geçti. Bugün sürdürülebilir, şeffaf bir yapıyla sürdürülmüştür. Başarılarla dolu senelerle devam etmiş süper Lig takımlarını geride bırakmış, kupa maçında Fenerbahçe ile oynamış ve güzel hatıralar bırakmıştır. Mali ve idari yapısıyla Türkiye’de bulunan örnek kulüplerden birisidir. Adıma kayıtlı hisseleri birazdan Karacabey’in temsilcisi Fatih Karabatı’nın göstereceği kişiye kayıtsız, şartsız ve maddi karşılığı olmadan devredeceğim. Önümüzde ki sezonlarda başarılar diliyorum.” şeklinde görüş belirtti.

HAK ETTİĞİ YERE ÇIKARACAĞIZ

Karacabey Belediyespor A.Ş. Başkanı Ekrem Senal taraftarı yanlarında görmek istediklerini belirtirken; “Öncelikle başkanımızla oturduk ve Karacabey halkının beklediği, herkesin özlemle beklediği takımı bu sene oluşturacağız. Geçen yıl temelleri attık ve bizim bu sene ki çalışmalarımız, belediye başkanımızın da birleştirici hamleleriyle bu sene dolu tribünlere oynamak istiyoruz. 5 önemli etken var ve taraftar. Taraftarımıza seslenmek istiyorum. Geçen sene gelirken Karacabey taraftarı için gelmiştim ancak beklediğimiz taraftarı göremedik. Dolayısıyla kentine sahip çıkan, başarıyı destekleyen ve takımın arkasında duran taraftar görmek istiyoruz. Sosyal medyayı çok fazla kullanmasam da taraftar yorumlarını okuyoruz. Biz herkesin görüşüne saygılıyız. Bende onlara buradan sesleniyorum. Siz bizi o istediklerinizi yaptırmaya zorlamalısınız. Tribünler dolu olursa daha çok motive oluruz. İkinci mesajımız başkanımıza, STK ve odalara hep birlikte birlik, beraberlik içerisinde hareket etmemiz lazım. Kimse Karacabey’den büyük değildir. Belediye başkanımız bizden daha büyük sorumluluğa sahip. Kendisine de teşekkür ederim. Karacabey sayesinde bir mevkiiye gelmiş kim varsa bu takıma, bu kente borçludur. Bu işin 3. Ayağı basınımız. Bizleri doğru aktarıp, yansıtırsanız, daha fazla destekleyip, yer verirseniz mutlu oluruz. Beni çok iyi tanıyorsunuz. Alt yapıya, Bursalı gençlere değer verdiğimizi biliyorsunuz. Teknik kadro ve futbolcularda üzerlerine düşeni yapacaklar. Son halkamızda çalışanlarımız. Aile olacağız ve hak ettiği yere Karacabey’i çıkaracağız. Turgut beye çok teşekkür ederim. Geçen dönem her alanda bizlere çok destek oldu. Bu sene de daha güçlü, daha yeni bir kadroyla Karacabey’i hak ettiği yere getireceğiz. Yeni sezon hedeflerimize gelince de kemik kadromuzu geçtiğimiz yıl oluşturdu, Play-Off garanti ve şampiyonluk çok uzak değil. Ligin ikinci yarısında herkesin mutlu olduğu ve izlemekten zevk aldığı bir takım olacağız. Karacabey ve Yıldırımspor Türkiye’de tek. Bu iki kulübün kimseye borcu yok. Hatta neden tek biliyor musunuz? Önümüzde ki dönemden de futbolcularından alacağı olan kulüpler. İnşallah önümüzde ki yıl da aynı şekilde herkessin itibarla baktığı kulüp olacağız.” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.