İngiliz müzisyen ve söz yazarı Frank Turner, 16 Mart’ta Taksim Narmanlı Han’da hayranlarıyla buluşacak. Kariyerine post-hardcore grubu Million Dead’in vokalisti olarak başlayan, ardından solo kariyerinde büyük başarı elde eden Turner, İstanbul’daki konseriyle dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.
Bugüne kadar 10 stüdyo albümü yayımlayan ve kendine has folk-punk tarzıyla geniş bir dinleyici kitlesi kazanan sanatçının konseri öncesinde, Second grubunun solisti Özgün Semerci ve Slovak müzisyen Peter Aristone de sahne alacak.
Turner, özellikle "The Way I Tend To Be", "Recovery" ve geçen yıl Ted Lasso dizisinde kullanılan "I Still Believe" gibi hit parçalarıyla tanınıyor. 2019 yılında yayımladığı "No Man's Land" albümüyle de büyük ilgi gören müzisyen, İstanbul’daki konserinde sevilen şarkılarını müzikseverlerle buluşturacak.