Volkan Demirel derbi sonrası büyük üzüntüsünü açıkladı: Bunu kaldıramam

Fenerbahçe'nin efsane ismi Volkan Demirel, sarı-lacivertlilerin kaybettiği Galatasaray derbisine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe camiasının derbi mağlubiyetini normalleştirdiğini belirten Demirel, bu tutuma tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 11:44

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray'ın deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği karşılaşmaya ilişkin sarı-lacivertlilerin efsane ismi Volkan Demirel konuştu.

Volkan Demirel'in TV100 ekranlarında yaptığı açıklamalar şöyle:

"Neden Türk hocaların başarılı olduğu bir Türkiye ligi var. Çünkü buraların mihenk taşları farklıdır. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin farklıdır.

Bunları bilmeden ya da geçin Volkan Demirel'i herhangi bir kişinin orada bunu futbolcular dahil herkese anlatması lazım. Bu resimlerle, sosyal medyayla, eski maçlardaki görüntülerle anlatılmaz.

Yaşamadan hiçbir şey anlatamazsınız. Yaşamadan hiçbir şeyi kimse anlatamaz. Yaşamadan anlatan hikaye anlatıyordur. Benim bakış açım böyle.

Derbiye geleceğim şimdi. Gerçekten ben çok üzüldüm. Neye üzüldüm? Normalleşmiş artık. Galatasaray'a yenilmek normalleşmiş.

Ben bunu kaldıramam. Ben şu anda buradayım teknik adamlık yapıyorum. Fenerbahçe'ye karşı mücadele etsem kazanmak için elimden geleni yaparım çünkü benim işim bu. O ayrı bir şey, bunu insanlar yanlış anlamasın.

Ben şu anda dışarıdaysam. Benim kızım, eşim Fenerbahçeliyse. Maça gidiyorsam orada o normalleşmeyi ben kabul etmiyorum. Kabuk etmeyeceğim de.

Fenerbahçe takımı yenilmiş, üzülen var mıdır? Taraftardan başka ben bilmiyorum var mıdır yani...

Normalleşmek, alışkanlıklar gerçekten eğer yer etti mi bundan çıkamazsınız. Alışkanlığı bir an önce farklı yerlere çekmek lazım."