Tümer Metin'den Okan Buruk iddiası

Futbol yorumcusu Tümer Metin ve teknik direktör Volkan Demirel ve Galatasaray'ın son durumunu değerlendirdi. Tümer Metin, Okan Buruk ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atarken, Volkan Demirel'in Galatasaray tespitine de karşı çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 14:39

Volkan Demirel ve Tümer Metin, TV100'de Galatasaray'ı değerlendirdi.

Volkan Demirel, Galatasaray'ın sallantılı süreci Fenerbahçe ve PAOK maçlarıyla giderdiğini söyledi.

Okan Buruk'un Kasımpaşa maçında yaptığı değişiklikleri eleştiren Volkan Demirel, başarılı teknik adamın rehavete girdiğini söyledi.

Demirel, "Takım olarak da bence biraz havaya girdiler" diyerek sözlerini tamamladı.

Tümer Metin ise Volkan Demirel'in tespitine karşı çıkarak Galatasaray'daki sorunun rehavet olmadığını aktardı.

TÜMER METİN'DEN OKAN BURUK İDDİASI 

Problemin "teknik" olduğunu dile getiren Tümer Metin, Osimhen transferinin Okan Buruk'un kafasını bulandırdığını iddia etti.

Okan Buruk'un Icardi ve Osimhen'i beraber oynatma isteğinin Galatasaray'ın oyununu bozduğunu söyleyen Tümer Metin, 50 yaşındaki teknik direktörün işinin asıl şimdi zorlaştığını belirtti.

Okan Buruk'un iki senedir kazandığı sistemin dışına çıkacağının altını çizen Tümer Metin, "Icardi'yi de Osimhen'i de oturtmak istese oturtamaz, oturtamazsın" dedi.

Osimhen'in reddedilemeyecek bir isim olduğunu aktaran Tümer Metin, "Yeryüzünde onu reddedecek bir hoca şu anda yok. O yüzden söylüyorum, Galatasaray'ın sorunu rehavet değil, teknik sorun başladı. Okan hocayı çıkmaza sokan teknik sorun" diyerek sözlerini tamamladı.