Dursun Özbek'ten Atilla Karaoğlan tepkisi

Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan oldu. Derbi hakemi açıklanmasının ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten tepki gecikmedi. Özbek yaptığı açıklamada, "Galatasaray'ı nasıl katlettiğini, Galatasaray'ı nasıl doğradığını anlattım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 18:56
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 18:56

Trendyol Süper Lig​'in 6. haftası kapsamında oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan​ oldu. Karaoğlan açıklandıktan sonra ilk tepki Galatasaray​ cephesinden geldi. 

Atamaya tepki gösteren Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Galatasaray'ı nasıl katlettiğini, Galatasaray'ı nasıl doğradığını anlattım" dedi.

"İNADINA BU HAKEMİ VERDİNİZ"

"Başka hakem mi kalmadı" diyerek sitem eden Özbek, şunları söyledi: 

"Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynayacağız. Geçen sene bir hakem konusunda ciddi ifadeler kullandım; Atilla Karaoğlan. Buradaki Trabzonspor maçından sonra Galatasaray'ı nasıl katlettiğini, Galatasaray'ı nasıl doğradığını anlattım. Sezonun belki de en kritik maçına yine aynı hakemi veriyorlar. Demek sadece yönetimler değişmiş, başka hiçbir şey değişmemiş! Hakem mi kalmadı? Geçen sene ben bu hakem için bir çok şey söyledim. Başka bir hakem kalmadı mı MHK? Ben çok nadir hakemler hakkında konuşurum. Bir kişi hakkında bu kadar iddialı konuştum ama inadına bu hakemi verdiniz."

ATİLLA KARAOĞLAN GALATASARAY KARNESİ

Atilla Karaoğlan, 2023-2024 sezonunda Galatasaray'ın toplamda 3 karşılaşmasını yönetti. Sarı-kırmızılılar bütün bu karşılaşmaları kazandı.

Bu sezon ise deneyimli hakem Galatasaray'ın 5-0 mağlup olduğu Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa karşılaşmasını yönetti.