Beşiktaş'tan Nicola Zalewski için transfer yanıtı

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Ciro Immobile'nin siyah-beyazlı takımda olmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Yücel, "Biz onu çok istedik o da bizi çok istedi, transfer gerçekleşti. Günün sonunda her iki taraf içinde güzel olduğunu görüyoruz." dedi. Roma forması giyen Nicolo Zalewski içinse Yücel şu ifadeleri kullandı, "Şu anda bakıyoruz. Hayırlısı. Ama şunu söyleyebilirim, Beşiktaş bir oyuncuyla ilgilenirse alır."

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 20:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 20:09

Hüseyin Yücel, Roma'da katıldığı Uluslararası Akdeniz Mükemmellik Ödül Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Ödüle layık görülen Beşiktaş'ın İtalyan yıldızı Ciro Immobile için Yücel, "Immobile herkese çok selam söyledi. Kendisi çok çok mutlu. Dün maçı vardı, normalde bugün buraya gelecekti. Maçtan dolayı gelemedi. Şu anda 11 maçta 10 gole ulaştı. Muazzam bir performans sergiliyor. Aynı şekilde devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Yücel, Immobile'nin transfer süreciyle ilgili şunları kaydetti, "Ciro'yu ilk günden beri istiyorduk. 3-4 ay çalışma yaptık. Biz onu çok istedik o da bizi çok istedi, transfer gerçekleşti. Günün sonunda her iki taraf içinde güzel olduğunu görüyoruz."

Ödül törenine gönderdiği video mesajda Ciro Immobile, "Davetiniz için çok teşekkür ederim. Ödül törenine katılamadım ancak teşekkür etmek istedim. Transferimde başkan yardımcımızın çok büyük bir rolü vardı. Ona teşekkür etmek istiyorum. Çok iyi gidiyoruz ve umarım bu ödül harika şeyler yapmak için ilham kaynağı olur." açıklamasında bulundu.

ZALEWSKİ İÇİN TRANSFER SÖZLERİ

Transfer döneminde adı Galatasaray'la anılan Nicolo Zalewski'yle ilgili soruyu Hüseyin Yücel şöyle yanıtladı, "Şu anda bakıyoruz. Hayırlısı. Ama şunu söyleyebilirim, Beşiktaş bir oyuncuyla ilgilenirse alır."

"İtalya Serie A'da ilgilendiğiniz oyuncular var mı?" sorusuna ise Hüseyin Yücel şu yanıtı verdi, "Bizden ziyade hocalarımız ve scout ekibi takip ediyor. Burada herhangi bir isim telaffuz etmem doğru olmaz."

Türkiye ve İtalya'nın birlikte düzenleyeceği 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası için Hüseyin Yücel, "İki ülkeye de faydalı olacaktır. İki ülkenin de halkı futbolla çok ilgili." ifadelerini kullandı.