Arda Güler'den takım arkadaşı için duygusal paylaşım

Real Madrid'in tecrübeli yıldız Dani Carvajal, Villarreal'i 2-0 yendikleri maçta ağır bir sakatlık yaşadı. Sakatlığın ilk anından itibaren takım arkadaşını yalnız bırakmayan milli futbolcu Arda Güler, maç sonrasında duygusal bir paylaşım yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 14:50

İspanya LaLiga'nın 9. haftasında konuk ettiği Villarreal'i 2-0 yenen Real Madrid'de, Dani Carvajal'in maçın son anlarında geçirdiği ağır sakatlığın şoku yaşanıyor.

Yeremy Pino ile girdiği ikili mücadelede topa müdahale etmek isterken sağ bacağı rakibine takılan Carvajal, bir anda acı içinde yerde kaldı.

Gözyaşlarını tutamayan ve sedyeyle oyundan çıkarılan İspanyol sağ bekin yapılan muayenesinde çapraz bağlarının koptuğu öğrenildi.

Carvajal'in sahalardan 8-10 ay uzak kalacağı ve büyük ihtimalle sezonu kapattığı belirtiliyor.

Hastaneye kaldırılan Dani Carvajal, bu sabah yaptığı açıklamada sakatlığıyla ilgili şunları söyledi:

"Ciddi bir çapraz bağ sakatlığım olduğu doğrulandı, ameliyat olmam gerekecek ve birkaç ay sahalardan uzak kalacağım. İyileşmeye başlamak ve bir canavar gibi geri dönmek için şimdiden sabırsızlanıyorum. Mesajlarınız için hepinize çok teşekkür ederim, çok sevildiğimi hissediyorum."

Arda, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ise "Geçmiş olsun kaptan. Eminim en kısa zamanda güçlü bir şekilde geri döneceksin" yazdı.