Yeni görüntüler sızdırıldı! Sanna Marin bu kez eski güzelli kraliçesiyle...

Yüzlerce Finli kadının sosyal medyaya yükledikleri dans videolarıyla destek verdikleri Sanna Marin'in yeni görüntüleri ortaya çıktı. Marin bu kez eski güzellik kraliçesiyle dans ediyor. Eski Finlandiya güzeli, altı gün önce eşi ile ayrıldıklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2022 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2022 13:25
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Bir anda "parti düşkünü" diye anılmaya başlayan Finlandiya'nın en genç başbakanı, dünyanın diline düşen meşhur gecesinden sızdırılan bir başka şehvetli video ile gündemde. Neredeyse şafak sökerken çekilmiş olan görüntülerde, 36 yaşındaki Sanna Marin, eski bir modelle bir hayli yakın bir şekilde dans ederken görüntülendi.

GİZLİ İLİŞKİ İDDİASINA RET

Yeni sızdırılan görüntülerde 36 yaşındaki Marin, 33 yaşındaki Finli sosyal medya fenomeni Sabina Särkkä ile kollarını birbirine dolamış şekilde dans ediyor. Görüntüler, Marin'in 38 yaşındaki Finlandiyalı şarkıcı Olavi Uusivirta ile samimi bir şekilde dans ederken görüntülendiği ünkü gece kulübünün kalabalık dans pistinde çekildi. Dans görüntülerinin sızdırılmasından sonra Marin, eleştiri oklarının hedefinde kaldı ve hatta eşine ihanetle suçlandı. Başbakan Marin, gizli bir ilişki yaşadıklarını kesin bir dille inkar etti.

GÜZELLİK KRALİÇESİYLE SAMİMİ DANS

Görüntülerde Marin, aynı beyaz pantolon ve siyah kolsuz bluzu giyiyor. Bu da görüntülerin sızdırılan diğer videolarla aynı gece yani bu ayın başında çekilmiş olduğunu işaret ediyor.

2012 yılında Dünya Güzellik Yarışmasında Finlandiya'yı temsil eden eski güzellik kraliçesi Särkkä, Finlandiya'da çok sayıda reality şovda yer aldı ve Instagram'da yüz bine yakın takipçisi ile ülkenin popüler sosyal medya fenomenlerinden biri.

KOCASINDAN AYRILDI

Ünlü model ve eski güzellik kraliçesi, sadece altı gün önce Instagram'da paylaştığı hikayede kocası Ossi Kivimäki ile ayrıldığını açıkladı. 2019 yılında Yunanistan'da evlenen çift, geçen yıl Helsinki'den uzaklaşma ve 100 yıllık bir ağaç evi 'hayallerindeki eve' dönüştürme planlarından bahsetmişti.

SABAHIN İLK IŞIKLARINA KADAR PARTİ

Helsinki'nin gözde gece kulüplerinnden biri olan Klubi'de çekilen videoda gece kulübünün terasından gün ışığı görülebildiğinden, görüntülerin açıkça sabahın erken saatlerinde çekildiği anlaşılıyor.

Gece kulübündeki diğer insanlar, başbakanlarının saçlarını savurarak dans ettiğini görünce şaşkınlıkla bakıyor. Evli ve dört yaşında bir kız çocuğu olan Marin, daha önce aynı gece ünlü arkadaşlarıyla kulübe gitmeden, bir apartman dairesinde dans ederken görüntülenmişti.

UYUŞTURUCU TESTİNİN SONUCU ÇIKTI

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in bir süre önce bir partide dans edip şarkı söylerken ve içki içerken görülmesinin ardından muhalefetteki bazı isimler uyuşturucu testi yapmasını önermişti. 36 yaşındaki Marin, davranışlarıyla ilgili eleştirilere karşı Cuma günü uyuşturucu testi yaptırmayı kabul etmişti. Hiçbir zaman uyuşturucu kullanmadığını söyleyen Marin, partide yasadışı bir şey yapmadığını, sadece alkol aldığını söyledi. Hükümetten yapılan açıklamada testte "herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanmadığı" belirtildi. Açıklamada başbakanın test masraflarını kendisinin ödediği vurgulandı.

'DÜNYANIN EN HAVALI BAŞBAKANI'NA KADINLARDAN DESTEK

Bu ayın başlarında Sanna Marin, Alman gazetesi Bild tarafından "dünyanın en havalı başbakanı" olarak nitelendirildi. Ancak sızdırılan görüntüler nedeniyle bir anda dünyanın en çok konuşulan kadını haline gelen Finalndiya Başbakanı Sanna Marin'e Finli kadınlardan destek geldi. Yüzlerce kadın, skandala karışan başbakan Marin'i desteklemek için dans edip parti yaptıkları videoları çekip sosyal medyada paylaştı. Sanna ile dayanışma hashtag'iyle paylaşılan görüntülerde, arkadaşlarıyla dans eden ve eğlenen kadınlar görülüyor.