Barış Arduç: En büyük güç kaynağım kızım

Kendisi gibi oyuncu Gupse Özay ile mutlu bir evliliği ve Jan Asya adından bir kızı olan Barış Arduç, baba olmanın kendisine nasıl hissettirdiğini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2024 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2024 09:07

"Deliha" filminin setindeki arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Barış Arduç ve Gupse Özay çifti, altı yıllık birlikteliklerini Temmuz 2020'de Çeşme'de nikah masasına taşımıştı.

Mutlu birliktelikleri süren Gupse Özay ve Arduç, 2022 yılında ilk kez anne-baba olmuştu. Oyuncu çift, kızlarına Jan Asya adını vermişti.

Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Barış Arduç, Lofficiel Arabia dergisine kapak oldu. Ünlü oyuncu, verdiği röportajda babalıkla ilgili konuştu.

"ÇOCUĞUM BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR AYNA"

Ünlü oyuncu, "Artık çocuğum benim için çok büyük bir ayna. Onun yüzünde kariyerimin ne kadar iyi gittiğini, onu ne kadar mutlu ettiğini görebilmek galiba günün sonunda alabileceğim en büyük ödül. O yüzden bana ilham veren en büyük güç kaynağım şu anda kızım" dedi.

"DÜNYANIN EN HOŞ KADINIYLA BERABERİM"

Öte yandan Barış Arduç, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir lansmanda yakışıklılığın avantaj olup olmadığı sorusuna "Tabi ki bir avantaj. Adıyla müsemma... Ama kendi mesleğinize yeterince mesai harcamadığınız sürece o çok gelip geçici bir avantaj olarak kalır" diye yanıt vermişti.

Bunun üzerine başka bir muhabirin "Yakışıklılığınızın dezavantajını daha çok Gupse Özay görüyordur" demesi üzerine de ünlü oyuncu, "Esasında ben dünyanın en hoş kadınıyla beraberim" ifadelerini kullandı.