Yolcu otobüsü devrildi: 7 kişi öldü, 20 yaralı!

Aksaray- Ankara kara yolunda otobüs kazası meydana geldi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda, polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada 7 kişi öldü, 34 kişi de yaralandı. Öte yandan kaza anı kameraya yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 11:08

Aksaray- Ankara kara yolu Acıpınar köyü girişinde, sürücünün kontrolünden çıkan otobüs devrildi. Balıkesir'den Nevşehir'e giden plakası ve sürücü henüz belirlenemeyen yolcu otobüsü, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu devrildi.

6 KİŞİ ÖLDÜ, 20 YARALI VAR

Saat 07.00 sıralarında meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda, polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kazayla ilgili ilk açıklamasında şunları kaydetti:

"Aksaray Merkez ilçe E-90 karayolu üzerinde, Balıkesir'den Kapadokya bölgesine seyir halinde bulunan ve içerisinde 2 şoför, 1 rehber ve 41 yolcunun bulunduğu tur otobüsü yoldan çıkarak devrilmiştir. Kazada maalesef 7 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 vatandaşımız ağır olmak üzere 33 vatandaşımız da yaralanmıştır."

Bakan Yerlikaya dakikalar sonra bir paylaşım daha yaparak bir hastanın doktorlar tarafından hayata döndürüldüğünü duyurdu. Yerlikaya devamında "Hastamızın tedavisi ağır yaralı olarak yoğun bakımda devam ediyor. Dualarımız yaralılarımız için. Maalesef 6 vatandaşımız vefat etti, 3 ‘ü ağır 34 vatandaşımız yaralandı" ifadelerini kullandı.

KAZA ANI KAMERADA

Aksaray'da 7 kişinin öldüğü 33 kişinin yaralandığı otobüs kazasının görüntüleri ortaya çıktı.