Ünlü oyuncu Yusuf Atala dolandırıcılıktan tutuklandı!

Yalova merkezli beş ilde, devre mülk satışıyla ilişkilendirilen suç şebekesine yönelik operasyonda 29 şüpheli gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 16:33

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında, Adana, İstanbul, Kütahya ve Aydın’ın Kuşadası ilçesinde “devre mülk tatili” adı altında binlerce kişiyi mağdur ettikleri iddia edilen şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Gözaltına alınanlar, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra Yalova Adliyesi’ne sevk edildi.

11 TUTUKLU

Gözaltına alınan isimler arasında Yaprak Dökümü dizisinin tanınan isimlerinden Yusuf Atala da bulunuyordu. Bugün duruşmada gözaltına alınan 29 isimden 11 şüpheli tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Yusuf Atala da bulunuyor.

YUSUF ATALA KİMDİR?

İlk profesyonel oyunculuk deneyimini 1987'de Uzaylı zekiye isimli sinema filmi ile yaşadı. Ardından çok sayıda dizi ve filmde rol aldı. Süper Baba, İkinci Bahar, Çocuklar Duymasın, Hayat Bilgisi ve Yaprak Dökümü gibi büyük projelerde oynadı.

En son 2021'de Ada Masalı isimli dizide oyunculuk performansı sergileyen Yusuf Atala, Güzel Atlar Diyarı isimli yapımda Derviş rolünde boy gösterecek. Aynı zamanda Kuşdili eğitim merkezinde spikerlik ve sunuculuk diksiyonu dersleri vermektedir.