Gaziantep'te aile katliamı! Eşi ve 4 çocuğunu öldürüp intihar etti...

Gaziantep'te psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ahmet Demir, eşi Emine Demir (30) ile çocukları Medine (11), Eda Nur (9), Azra (5) ve Yusuf Demir'i (4) tabancayla öldürdü. Ahmet Demir daha sonra aynı silahla kendi başına ateş ederek yaşamına son verdi. Olayın neden yaşandığı henüz bilinmezken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Mahallede yaşayanların ise sokağa döküldüğü görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2024 15:34

Gaziantep'te, 30 yaşındaki eşi Emine Demir, kızı 5 yaşındaki Azra Demir, 4 yaşındaki oğlu Yusuf Eymen Demir, 11 yaşındaki kızı Medine Demir ve 6 yaşındaki kızı Edanur Demir'i silahla öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden baba Ahmet Demir'in bipolar rahatsızlığı bulunduğu, psikolojik sorunlarının olduğu ve son bir yıl içerisinde 7 adet hastane kaydı olduğu ortaya çıktı.

AYNI SİLAHLA İNTİHAR ETTİ

Ahmet Demir daha sonra aynı silahla kendi başına ateş ederek yaşamına son verdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Mahallelinin yaşanan katliamdan sonra sokağa döküldüğü görüldü. Polisler olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. 

GAZİANTEP VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Olayla ilgili Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimiz Şahinbey ilçesinde A.D. isimli şahıs ateşli silah kullanarak 4 çocuğunu ve eşini öldürmüş, daha sonra aynı silahla intihar etmiştir. Olay sonrasında emniyet güçlerimiz tarafından yapılan incelemede şahsın bipolar rahatsızlığı bulunduğu, psikolojik sorunlarının olduğu yakınları tarafından beyan edilmiş, son bir yıl içerisinde 7 adet hastane kaydı tespit edilmiştir. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.