Firari FETÖ’cü Hakan Şükür’le ilgili bomba iddia!

Magazin haberleri için Amerika ile irtibatta olan ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay'ın, Firari FETÖ'cü Hakan Şükür'le ile ilgili edindiği bir bilgi, sosyal medyada gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2024 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2024 16:07

Terörist Fethullah Gülen için ülkesini satan Firari FETÖ'cü Hakan Şükür, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölmesinden sonra Gülen'in adını bile anmadan bir mesaj yayınlamış ve yayınladığı mesaj sosyal medyada çok konuşulmuştıu.

Şükür, "Allah kim ne hakkettiyse hakkını verecektir. Ne eksik ne fazla. Herkes sıfatlarından ayrılmış olarak o teraziye çıkacak; çırılçıplak. Ölüm hak. Her canlı ölümü tadacak. Tatmayacakmış gibi yaşayanlar bile. Allah rahmeti ve Adaleti ile muamele etsin herkese.." yazıp, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ismini bile anmadığı mesajına gelecek yorumları engellemek için, yorum seçeneğini de kapatmıştı.

"FETÖ YATTIĞI YERDE TERS DÖNSÜN, TÜM SEVENLERİNİN DE ALLAH BİN BELASINI VERSİN"

Magazin haberleri için Amerika ile irtibatta olan ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Hakan Şükür'le ile ilgili edindiği bir bilgiyi Instagram adresinden paylaştı. Akay, Şükür'ün kalp spazmı geçirdiğini, sağlık sorunlarının olduğunu ve onun için FETÖ'nün cenazesine katılamadığını iddia etti.

AKAY, EDİNDİĞİ BİLGİYİ ŞU İFADELERLE PAYLAŞTI!

"FETÖ elebaşı Fethullah Gülen terör çukuruna gömülürken, Fetullahçı Terör Örgütü firarisi eski futbolcu Hakan Şükür'ün neden o ayinde olamadığını öğrendim. Hakan Şükür'ün ABD'de Uber işi yapan bir arkadaşının arkadaşı da benim zaman zaman Meltem Miraloğlu hakkında bilgiler aldığım kişidir. FETÖ firarisi Hakan Şükür geçtiğimiz günlerde kalp spazmı geçirmiş. Kalp, şeker ve tansiyon gibi nükseden sağlık sorunları varmış. Hatta maddi durumu da hiç iyi değilmiş. Sağlık sorunlarını Türkiye'deki yakınları duymasın diye saklıyormuş. FETÖ, yattığı yerde ters dönsün, tüm sevenlerinin de Allah bin belasını versin inşallah."