Yeni bir Jeffrey Epstein vakası: Gizli tüneller, cinsel saldırı, taciz ve şantaj ağı!

Dünya yeni bir Jeffrey Epstein vakasıyla karşı karşıya olabilir. ABD'de 54 yaşındaki müzisyen Sean 'Diddy' Combs cinsel istismar, seks ticareti, zorla alıkoyma ve şantaj gibi yüz kızartıcı suçlar yüzünden tutuklandı. Duyanların ağzının açık kaldığı suç şebekesini Combs'un eski sevgilisi Cassie Ventura açığa çıkardı. Justin Bieber, Leonardo DiCaprio, Jay-Z ve Beyonce gibi dünyaca ünlü isimlerin ise suç ağının bir parçası olduğu ifade ediliyor...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 11:32

Pedofil Jeffrey Epstein skandalının dünyadaki yankıları hala devam ederken bu sefer de ikinci bir vaka ortaya çıktı.

Dünyaca ünlü 54 yaşındaki ABD'li müzisyen Sean 'Diddy' Combs'un sapkınlık ve suç ağı eski sevgilisi Cassie Ventura'nın 2023 yılında cinsel taciz ve istismar suçlarından şikayetçi olmasıyla ortaya çıkmaya başladı.

'Puff Diddy' olarak da bilinen davadaki detaylar şaşkına çeviriyor...

ESKİ SEVGİLİSİ FİTİLİ ATEŞLEDİ

Combs'un eski sevgilisi Ventura'nın açtığı dava sadece 24 saat içinde çözüldü. Combs ile Cassie'nin anlaştığı davanın detayları ise kamuoyuyla paylaşılmadı. Fakat Ventura'nın bu hamlesi Combs hakkında benzer suçlamalarla açılan davaların sayısında artışa neden oldu. Pek çok kişi mağduriyetleri yüzünden Combs hakkında suçlamalara başladı.

FUHUŞ AĞI KURMUŞ: GİZLİ TÜNELLER, BEBEK YAĞLARI...

Combs'a yöneltilen suçlamalar üzerine FBI Combs'un evine baskın düzenledi. Combs'un evinde yapılan araştırmalarda korkunç bir fuhuş ağının delillerine rastlandı. Baskında binden fazla bebek yağı ele geçirilirken, Combs'a ait evlerin altında da tüneller keşfedildi. Ayrıca eski sevgilisi Cassie Ventura'ya cinsel saldırı anına ait kamera görüntülerine de erişen FBI Combs'u 16 Eylül tarihinde tutukladı. ABD'li finansçı pedofil Jeffrey Epstein ile benzer bir fuhuş ağı kurduğu düşünülen Combs'un ömür boyu hapis cezası alabileceği düşünülüyor.

JUSTIN BIEBER COMBS'UN AĞINA ÇEKİLDİ Mİ?

15 yaşında müzik sektörüne giren ve girdiği günden itibaren tüm dünyayı kasıp kavuran Justin Bieber'ın da Combs'un fuhuş ağının içerisine düştüğü iddia ediliyor.

Bieber'ın 'özel' kasetinin Combs'un elinde olduğunu ve Combs'un cinsel istismarına maruz kaldığı ifade ediliyor.

Son günlerde depresyonda olduğu için oldukça fazla kilo kaybına uğrayan Bieber'ın bu sebepten ötürü depresyonda olduğu da gelen bilgiler arasında.

14 YIL ÖNCEKİ VİDEOYA GÖNDERMELİ ŞARKI

Sosyal medya platformu Youtube'da Justin Bieber'ın resmi hesabından 14 yıl önce paylaşılan bir videodaki detay ise Bieber hakkındaki iddiaları güçlendiriyor. "JUSTIN BIEBER's 48 HRS with DIDDY!!" isimli videoda Combs ile Bieber'ın vakit geçirdiği anlar yer alıyor.

Justin Bieber'ın 2020 yılında çıkardığı ve 177 milyon görüntülenme alan şarkısı 'Lonely'nin ise bu videoya ithafen yapıldığı iddialar arasında. 'Lonely'de geçen şarkı sözleri ve kullanılan objeler şarkının Bieber'ın bir itirafı olduğu olarak bile değerlendiriliyor.

SEKS PARTİLERİ VE ŞANTAJ KAYITLARI

Sean 'Diddy Combs'a yöneltilen en ağır suçlamalardan birisi ise 'freak off' ismindeki seks partileri. Hayat kadınlarıyla düzenlendiği iddia edilen partilerin günlerce sürdüğü ve uyuşturucu ve seks temalı olduğu öne sürülüyor.

Partilerde fuhuş, cinsel taciz ve şiddet gibi olayların yaşandığı iddia edilirken, partinin katılımcıları arasındaki isimler ise duyanları şoke eder nitelikte... Dünyaca ünlü Jay-Z, Beyonce, Leonardo DiCaprio ve Naomi Campbell gibi isimlerin de bu partilerde yer aldıkları iddialar arasında.

PUFF DİDY KİMDİR?

Sean John Combs 4 Kasım 1969'da doğdu. Combs, 2007'den 2023'e kadar votka perakendecisi Cîroc'un marka elçisiydi ve 2013'te Revolt televizyon ağının kurucularından biriydi. Forbes dergisi, ticari girişimleri aracılığıyla onun net servetinin 2022'de 1 milyar ABD doları olduğunu tahmin etti.

2023'ün sonlarında, Combs'un uzun vadeli bir ilişkisi olan Cassie Ventura, ona karşı cinsel saldırı nedeniyle multimilyon dolarlık bir dava açtı ve bu dava mahkeme dışında çözüldü. Sonraki günlerde, başka davacılar tarafından 1991'den 2003'e kadar değişen benzer suistimal iddialarıyla üç dava daha açıldı.

İddiaların ardından çeşitli şirket ve markalar onun benzerliği veya katılımı nedeniyle ayrıştı. Mart 2024'te, Combs'a ait veya ona bağlı birçok mülk, devam eden bir soruşturma kapsamında İç Güvenlik Bakanlığı tarafından basıldı.