Ozan Tufan'dan dikkat çeken Bursaspor sözleri: Erken ayrıldım

İngiltere'de Hull City forması giyen milli futbolcu Ozan Tufan, Habertürk TV'de Ciner Medya Spor Yayınları Koordinatörü Mehmet Ayan'ın sorularını yanıtladı. Ozan Tufan önemli açıklamalarda bulunurken Bursaspor ile ilgili de dikkat çeken sözler söyledi. İşte o açıklamalar...

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 15:29

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City forması giyen Ozan Tufan Habertürk TV'de Bursaspor ile ilgili de dikkat çeken açıklamada bulundu.

Mehmet Ayan’ın “Bursaspor altyapısından yetişen ünlü futbolculardan 15-20 tane sayabilirim ve bu futbolcular olmaları gereken yerde değiller. Bursaspor altyapısından çıkan filizler, neden istediğimiz kadar yeşeremiyor?” şeklindeki sorusunu Ozan Tufan “Bursaspor altyapısı çok iyi oyuncular yetiştirmiştir. Bu benim jenerasyonda da keza öyle. Ama şöyle bir sıkıntı var. Bursaspor‘dan ayrıldıktan sonra kendim de dahil olmak üzere yaşantımıza dikkat etmiyoruz.” ifadeleriyle cevap verdi.

Tufan ayrıca Bursaspor’dan ayrılırken doğru bir kariyer planlaması yapamadığını söyledi.

KARİYER PLANLAMALARIMIZ YANLIŞTI

Bursaspor’un eski oyuncusu Ozan Tufan, “Bizim jenerasyon çok iyiydi. Altyapıda her sezon şampiyon oluyorduk. O jenerasyondan bir çok oyuncu önce A takıma, ardından yurtdışına ve büyük takımlara transfer oldu. Ama kariyer planlamasında doğru hamleleri yapamadılar. Benim adıma da üzücü olan onlardan biri olmamdı açıkçası.” ifadelerini kullanarak kariyer planlamasını doğru yapamadığını söyledi.