'Kapanacak' denilen Bursaspor bu sezonun modası!

Bursaspor 3. Lig’de mücadele etmesine rağmen popülerliğinden hiçbir şey kaybetmiyor. Türkiye’nin gol yemeyen tek takımı unvanını eline geçiren Yeşil Beyazlılar yaygın medyanın en çok konuştuğu kulüplerden biri durumunda. Her hafta yeni bir tribün rekoru haberiyle gündeme gelen Bursaspor’da bundan sonra atılacak adımlar ülke spor kamuoyunda merakla bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 08:10

Tarihinin en sıkıntılı sürecini geride bırakma parolasıyla yola çıkan ve bu doğrultuda kritik adımlar atan Bursaspor geçmişte olduğu gibi yine Türkiye’nin en çok konuştuğu kulüplerden biri haline geldi.

 BORÇ NEREDEYSE YARIYA İNDİ

Enes Çelik yönetiminin göreve gelmesiyle 1,6 milyar lirayı aşan borcu 900 milyon lira seviyesine indiren Yeşil Beyazlılar camiasıyla birlikte hareket ederek saha içinde de elde ettiği başarılarla şu an Türkiye’de en popüler kulüplerden biri oldu. 139 profesyonel takım içinde gol yememe unvanını eline geçiren Bursaspor tribün doluluk oranıyla da gündemden düşmüyor.

TÜRKİYE’NİN KONUŞTUĞU TAKIM

Geçen sezon  ‘Kapanacağı’ yönünde haberler yapan yaygın medyada Yeşil Beyazlılar şuanda spor tartışma programlarında en çok konuşulan kulüplerden biri durumunda. Hemen her hafta bir rekor haberiyle gündeme gelen Bursaspor’da bu hafta sonu oynanacak Karhamanmaraşspor maçında tribünlerin ve takımın neler yapacağı ülke genelinde merak edilen konulardan biri haline geldi. Türk spor kamuoyu Bursaspor’dan yeni bir tribün rekorunu beklerken Pablo Martin Batalla idaresindeki takımın da gol yememe rekorunu kaç maça taşıyacağını tartışıyor.