Haydi Bursaspor! 4’te 4 olsun...

Batalla yönetiminde ligde grup liderini elinde bulunduran Bursaspor bugün kapalı gişe oynanacak maçta Muşspor’u konuk edecek. Saat 19.00’da başlayacak mücadeleye Pablo Martin Batalla idaresindeki Yeşil Beyazlılar 4’te 4 yapmak ve zirvedeki yerini korumak için çıkacak.  

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 08:17

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden ve oynadığı ilk 3 maçı kazanarak liderlik koltuğunda oturan Bursaspor bugün yine önemli bir maça çıkacak.

İLK 3 MAÇI KAZANDI

Yeşil Beyazlılar Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nda Muşspor ile karşılaşacak. Saat 19.00’da başlayacak maçı Ankara Bölgesi hakemi Demokrat Özgür Güneş yönetecek. Yeşil Beyazlılar’ın ligin 5’inci basamağında yer alan Muşspor’la mücadelesini Line TV naklen ekranlara getirecek.

CEZALI MÜCAHİT YOK

Pablo Martin Batalla yönetiminde bu sezona harika bir başlangıç yaparak giren Bursaspor’da Muşspor karşısında kart cezalısı Mücahit Can Akçay forma giyemeyecek. Ligin ilk haftasında sakatlanan Muhammet Demir’in bugünkü maçta takımdaki yerini alması bekleniyor.  Tahir Babaoğlu bu hafta da riske edilmeyecek. Batalla yönetimindeki Yeşil Beyazlılar kapalı gişe oynayacakları maçta 4’te 4 yapmak için sahaya çıkacak.