Çarpıcı Batalla yorumu: Ateşle barut yan yana geldi!

Pablo Martin Batalla’nın teknik direktörlüğe getirilmesinin yarattığı etki hakkında konuşan Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, "Ateşle barut yan yana geldi demek ki. Demek ki böyle bir patlama oldu, demek ki böyle bir beklenti varmış." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 11:17

Bursaspor Başkanı Enes ÇelikAS TV’de yayınlanan Markaj programında Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’a önemli açıklamalarda bulundu.

ÇelikSüha Gürsoy’un kendisine yönelttiği, "Pablo Martin Batalla’nın teknik direktörlüğe getirilmesinin yarattığı etkinin bu kadar uç noktalara ulaşacağını bekliyor muydunuz?sorusuna şu yanıtı verdi:

“Ateşle barut yan yana geldi demek ki. Demek ki böyle bir patlama oldu, demek ki böyle bir beklenti varmış. Bir yerden sonra insan öze dönüyor. Ne yaparsanız yapın, kimle görüşürseniz görüşün. Niyetiniz birse ki gerçekten Pablo’nun bakışı da öyle Bursaspor’un menfaati yönünde. Kendi alacağı noktasındaki duruşu da belli yıllardır. Bursaspor’a verdiği hizmetler de belli. Bir yerde buluşuyorsunuz.

"TRANSFER TAHTASINI AÇIP AÇAMAYACAĞIMIZI SORDU"

Kendisiyle ilk etapta Arjantin’deyken Facetime üzerinden yaptığımız görüşmelerde hep bize transfer tahtasını açıp açamayacağımızı sordu. Ve ‘Bunu açarsanız benim için bir problem yok’ dedi. Hiçbir zorluk çıkarmadı. İnsan kendi kardeşini getirse bile oraya bir yerde anlaşamadığınız noktalar olur. Bunlar çok normal. Sosyal medyada yazıldı durdu. Bir fikir alışverişinde bulunuyorsunuz. Bu iş basit bir şey değil. Kampanya yapmakla, idari hamlelerle sorunlar bitmiyor. Sahada gerekli skorları almazsanız, o top o kaleden içeri girmezse her şey boşa gidecek. Kendisiyle enine boyuna koşuştuk. Karşı karşıya geldiğimizde bu sorunlar tamamen ortadan kalktı. O sıkıntı sadece Batalla’nın o dönem içinde uzakta olmasından kaynaklandı.

"ÖZLÜCE’DE ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA ORTAMI VAR"

Şu an hiçbir sorunumuz yok. Özlüce’de çok güzel bir çalışma ortamı var. Gerek hocanın ekibi,  gerek bizim kendi profesyonellerimizle birlikte inşallah bu hafta da transferi tamamlayıp ilk defa belki de topbaşına tam takım olarak başlamak istiyoruz. İnşallah üç transferimiz de yetişirse ki yetişecek gibi duruyor. Bu hafta transferi bitirip, hocamıza emanet edip ben de beş gün tatile gideceğim.”