Bursaspor Teknik Direktörü Batalla, Mourinho’yu geçer mi?

Bursaspor Yönetimi’nin önümüzdeki sezon teknik direktörlük koltuğunda oturacak ismi Yeşil Beyazlılar’ın efsanesi Pablo Martin Batalla olarak açıklamasının ardından camia büyük bir sevinç içine girdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2024 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2024 13:17

Yeşil Beyaz sevdalıları futbolculuğu döneminde takımı sırtlayan Pablo Martin Batalla’nın adını altın harflerle tarihine yazdırdığı takımda teknik direktör unvanıyla da büyük işler başaracağına inanıyor.

Bursaspor Kulübü’nün Batalla’yı teknik direktör olarak açıklaması sadece Türkiye’de değil dünya genelinde de büyük yankı uyandırdı.

Yeşil Beyazlı taraftarlar Türk vatandaşlığına geçen Arjantinli futbol adamı için görkemli bir imza töreni düzenlemenin planlarını yapmaya başladı.

Fenerbahçe’nin Jose Mourinho ile yaklaşık 20 bin kişi önünde gerçekleşen imza törenini geride bırakmayı hedefleyen Bursaspor taraftarı Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nda Pablo Martin Batalla için düzenlenecek imza törenine 40 binden fazla kişinin katılım göstermesini istiyor.

Yönetimin önümüzdeki günlerde Batalla’nın imza töreninin ne zaman ve nerede yapılacağını kamuoyuna duyurması bekleniyor.