Bursaspor taraftar grubu Maraton'tan dikkat çeken karar

Bursaspor taraftar grubu Maraton önümüzdeki sezon saha içerisine daha fazla baskı kurmak adına Maraton Alt Tribünü'nde yer alacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2024 20:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2024 20:20

Bursaspor taraftar grubu Maraton dikkat çekecek bir karar aldı. Grup önümüzdeki sezon saha içerisine daha fazla baskı kurmak adına Maraton Alt Tribünü'nde yer alacağını açıkladı.

İşte o açıklama:

Büyük BURSASPOR Camiasına;

Bu sene başlattığımız topyekün varoluş savaşına bir omuzda biz vermek için güzel günlerimize ulaşmak için 2016 yılından bu yana Maraton Üst Tribününde verdiğimiz Bursaspor mücadelesini bu yıl Maraton Alt tribününde devam ettirme ve Atatürk stadyumunda olduğu gibi sahaya direk baskı kurmak adına bu kararı aldığımızı tüm Bursaspor camiasına duyuruyoruz.

Bu sene tüm küskünlüklerin ve dargınlıkların bittiği Bursaspor tribünlerinin birlik ve beraberliğinin sağlandığı bir sene olmasını temenni ediyor ve bu uğurda elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz.

Bizler Kale Arkasından veya Maraton tribününden alınan TEKSAS tribün grubu olarak Bursaspor tribünlerinin her zaman bir bütün olduğunu ve bu bütünlüğün bu sene sahaya yansıyacağına olan inancımızı belirtmek istiyoruz.

Bu sene tribünlerdeki yerimizi alalım ve BURSASPOR TRİBÜNLERİ İLE KENETLENELİM!