Bursaspor'da tek hedef gol yememek

TFF 3. Lig’de yenilgisiz zirve yarışını sürdüren Bursaspor’da gol yememe serisi 10’uncu maça taşındı. Yeşil Beyazlılar ligde ve kupada geride kalan 9 maçta kalesini gole kapattı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 08:25

Bu alanda Türkiye’nin en iyisi durumundaki Pablo Martin Batalla idaresindeki Bursaspor hafta sonunda Kütahya Belediyespor karşısına unvanlarını korumak için çıkacak.

ANIL ATAĞ PARMAK ISITTIRIYOR

Bursaspor gol yememe unvanını Silifke Belediyespor karşısında da sürdürdü. Yeşil Beyazlılar halen Türkiye’deki profesyonel liglerde mücadele eden 139 takım arasında kalesini gole kapatan tek takım olarak yer alıyor. Pablo Martin Batalla idaresindeki Bursaspor bu süreçte ligde 7, kupada da 2 maç oynadı. Yeşil Beyazlılar’ın ligdeki 7 maçında kaleyi Anıl Atağ korurken, bu sezon başında kadroya katılan tecrübeli eldiven 630 dakika içinde gol yemeyerek büyük bir başarıya imza attı.

KUPADA ZEKERİYA GEÇİT VERMEDİ

Takımın Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı iki maçta da kalede Zekeriya Topayan görev yaptı. Tecrübeli file bekçisi bu karşılaşmalarda rakiplerin gol girişimlerine izin vermedi. Teknik direktör Pablo Martin Batalla yönetiminde gol yememe unvanını koruyan Bursaspor unvanını 10’uncu maçta da korumayı hedefliyor. Yeşil Beyazlı takım ligin 8’inci haftasında 26 Ekim Cumartesi günü Bursa’da Belediye Kütahyaspor ile oynayacak ve sahaya yine gol yemeden galibiyet parolasıyla çıkacak.