Bursaspor'da kritik hafta

Bursaspor’da pazartesi gününden itibaren hem finansal hem de ekonomik anlamda kritik bir sürece girilecek. Yapılan bağışlarla kulübe sıcak para girişini sağlayan Enes Çelik yönetimi transfer tahtasındaki dosyaları tam anlamıyla bitirmek istiyor. Yönetim ayrıca teknik direktör konusunu ve sözleşmesi biten oyuncuların son durumunu da bu hafta karara bağlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2024 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2024 08:09

Bursaspor finansal ve sportif konularda önemli mesafelerin kat edilmek istendiği kritik bir haftaya girecek.

SICAK PARA GİRİŞİ SAĞLANDI

Göreve gelir gelmez ilk iş olarak ‘Yanındayım’ kampanyasını başlatan Enes Çelik başkanlığındaki yönetim kurulu kulübe sıcak paranın irişini sağladı. Yapılan bağışlarla şimdilik ekonomik bakımdan hareket etme kabiliyetini edinen yönetim bundan sonra özellikle iş dünyasından ‘Yanındayım’ kampanyasına destek vermesini bekliyor. Yönetimin bu haftaki diğer önemli konu başlıkları transfer tahtasının çözülmesi ve teknik direktörün belirlenmesi.

TEKNİK DİREKTÖR KİM OLACAK?

Tahtayla ilgili son aşamaya gelen Enes Çelik ve ekibi müjdeli haberi camiaya vermenin planlarını yapıyor. Tahta çözüldükten sonra yönetim teknik direktör adaylara arasında yapacağı görüşmelerin neticesine göre karara varacak. Adı adaylar arasında yer alan Bülent Yeniyahat Elazığspor’la mukavelesini bir sezon daha uzattı. Diğer aday Çağdaş Çavuş’la bu hafta bir görüşme yapılması öngörülüyor. Enes Çelik yönetimi ayrıca sözleşmesi biten oyuncularla da bu hafta yapacağı görüşmelerin ardından yeni sezonun karosuna son şeklini vermeye çalışacak.